Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2006 μιας και σιγοψηνομαι στους 65 βαθμους κανα μηνα τωρα , να ρωτησω κι εγω κατι.που μπορω να βρω δειγματα ηχου/ηχοχρωματος μιας κλασικης τελε? με ενδιαφερει πολυ.... Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2006 μιας και σιγοψηνομαι στους 65 βαθμους κανα μηνα τωρα ' date=' να ρωτησω κι εγω κατι.που μπορω να βρω δειγματα ηχου/ηχοχρωματος μιας κλασικης τελε? με ενδιαφερει πολυ....[/quote'] ¶κου Albert Collins!!! Επίσης Roy Buchanan, Keith Richards, Danny Gatton, James Burton, Andy Summers και πολλούς άλλους... Βέβαια και ο...θεός έχει παίξει με tele: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2006 ¶κου και αυτά τα δείγματα από το site της Fender: Your browser does not support the HTML5 audio tag American telecaster Your browser does not support the HTML5 audio tag Vintage '52 Telecaster Your browser does not support the HTML5 audio tag Vintage '62 Telecaster Your browser does not support the HTML5 audio tag Muddy Waters signature Your browser does not support the HTML5 audio tag James Burton signature www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2006 Νομίζω πως αρκετά ως πολύ χαρακτηριστικός είναι ο ήχος της tele στο Sunday Bloody Sunday των U2 από το dvd Go Home. Πολύ σκάσιμο! Βέβαια διατηρώ τις επιφυλάξεις μου γιατί ο λούστης ο Edge βγάζει σκαστό ήχο ακόμα και με οποιαδήποτε Gibson παίζει... Αυτό το CAR χρωματάκι δεν κατάλαβα καλά αν μοιάζει με μπορντώ/κεραμιδί ή με έντονο, ανοιχτό κόκκινο...Αν ισχύει το πρώτο, όπως φαίνεται σε κάποιες φωτό, είναι φοβερό! one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2006 μιας και σιγοψηνομαι στους 65 βαθμους κανα μηνα τωρα ' date=' να ρωτησω κι εγω κατι.που μπορω να βρω δειγματα ηχου/ηχοχρωματος μιας κλασικης τελε? με ενδιαφερει πολυ....[/quote'] σε οποιονδηποτε δισκο country κυκλοφορει :wink: εκει θα ακουσεις τον καθαρο γυμνο ηχο της. τωρα για πιο ροκ καταστασεις ακου Keith Richards (αν & δεν παιζει παντα με τελε) ,RADIOHEAD,BLUR & βεβαια BRUCE SPRINGSTEEN (O rock tele ηχος,απλα βεβαιωσου οτι παιζει αυτος & οχι ο Lofgreen η ο Van Zandt) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Επαναφέρω αυτό το παλιό θέμα στην επιφάνεια λόγω αϋπνίας :D (Οι νέοι ΝΟΙΖ-άδες ας δούν αυτό το post για να μπουν στο νόημα ;) ) ΛΟΙΠΟΝ το φάντασμα εμφανίστηκε ΞΑΝΑ!!! Αυτή τη φορά στην κιθάρα του fleamail!!! Πρίν λίγο και ενώ μελετούσα αμέριμνος τις φωτογραφίες από την tele του, πρόσεξα την εξής photo: :D:D:D:lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Ποιά φώτο απ'ολες? Δεν την εμφανίζει..... http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Είναι η προ-τελευταία photo. Μόλις διόρθωσα το προηγούμενο post μου.... Φαίνεται η photo??? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Αυτός είναι ο αδερφός μου!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Είναι αντικατοπτρισμός από κάδρο ??? :lol: :lol: :lol: :lol: (Α ρε μάτι που έχω ο άτιμος!!! :D) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση