elavd Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2006 ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!!! Στα ξύλα της Rockinger εμφανίζεται η μορφή ενός άνδρα που μας κοιτάει από ψηλά!!! Μήπως ήρθε η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ? Ή μήπως ο φωτογράφος της Rockinger δεν έλαβε υπόψιν του, ότι η κιθάρα παρα-ήταν γυαλισμένη??? :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2006 παντως στην κιθαρα μου τωρα που το προσεξα υπαρχει αυτη η φιγουρα..μαλλον μερος του σχεδιου ειναι... :lol: φιλε ηλια, πολυ το χαζευεις το site της rockinger..... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2006 παντως στην κιθαρα μου τωρα που το προσεξα υπαρχει αυτη η φιγουρα..μαλλον μερος του σχεδιου ειναι... :lol: Πούλα την στο ebay! Θα πιάσει καναδυό δις $ :D:D:D φιλε ηλια' date=' πολυ το χαζευεις το site της rockinger..... :lol:[/quote']Ναι ρε γαμώτο, και τελευταία έχω βάλει στο μάτι την Candy Apple Red Tele... :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2006 αυτη που εχεις βαλει στο ματι ειναι κουκλα! με εψηνε ο αγαπητος superfunk να την παρω αλλα μαλλον ημουν πολυ συντηρητικος στην πρωτη μου κιθαρα για να επιλεξω αυτο το χρωμα. αν επαιρνα τωρα δευτερη σιγουρα αυτην θα επαιρνα :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2006 αυτη που εχεις βαλει στο ματι ειναι κουκλα! με εψηνε ο αγαπητος superfunk να την παρω αλλα μαλλον ημουν πολυ συντηρητικος στην πρωτη μου κιθαρα για να επιλεξω αυτο το χρωμα.αν επαιρνα τωρα δευτερη σιγουρα αυτην θα επαιρνα :wink: Είναι όντως κούκλα (αν ανταποκρίνεται η φωτο στο πραγματικό της χρώμα). Πχ βρήκα μια φώτο από μια αυθεντική Fender C.A.R. tele (με double binding) η οποία φαίνεται πολύ διαφορετική (όχι ότι με χαλάει αυτό το χρώμα): Αν είχε και maple μπράτσο ... :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2006 εξισου ωραια ομως :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2006 Κι ο Muddy Waters μάλλον δεν ήταν και τόσο συντηρητικός...:lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2006 Και μιας και μιλάμε για αυτό το χρώμα, δείτε και άλλες 2 απίστευτες CAR tele που βρήκα στο δίκτυο: Απλά αυτές είναι Fender... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2006 το CAR ειναι απιστευτο χρωμα........προσωπικα ειναι μακραν ισως το καλυτερο και πλεον εντυπωσιακο χρωμα σε strat/tele (μαζι με το lake placid blue.......) Ειναι παντως δυσκολο να αποδωθει ακριβως οπως φαινεται εκ του πλησιον......... σχεδον καμμια φωτογραφια απο οσες εχω δει στο net δεν αποδιδει το car οπως ακριβως ειναι..............μονο απο κοντα φενεται το καταπληκτικο undercoat που εχει....... Απο τοτε που ειδα μαλιστα πως η fender εβγαλε την E.Johnson (που για τα γουστα μου εχει οτι θα επρεπε να εχει kαθε strat που σεβεται τον εαυτο της....τουλαχιστον στα specs της....το μονο κακο ειναι οτι μαθαινω πως κολλησε και αυτη τη μοδα του πολυ χοντρου neck) και αναμεσα στα χρωματα ειναι το CAR σκεφτομαι να δωσω τη srv που εχω........... Αφηστε το υπερβαρετο καρασυντηρητικο sunburst για αρτηριοσκληρωτικους alzheimerικους παππουδοκιθαριστες............. :D :D :D :D :D :D :D 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2006 Μιας και το 'φερε η κουβέντα, διαβάστε λίγα πράγματα για αυτό το υπέροχο χρώμα εδώ. :wink: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση