Minoru Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Εδώ και δύο μέρες παρατήρησα στην κιθάρα μου οτι μόλις πάω να κάνω κανένα σήκωμα ή έντονο vibrato η G ξεκουρδίζεται αμέσως. Παλιά δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα. Ο καβαλάρης είναι σταθερός λέτε να φταίει τα κλειδί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 μηπως δε την περασες σωστα; την τεντωσες αρκετες φορες αφου την περασες για να σφιξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zampination Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 ηλεκτρικη κιθαρα φανταζομαι? ψαξου στο πως τυλιξες την χορδη στο κλειδι! Η αν η χορδη ειναι καινουρια κ δεν την εχεις παιξει αρκετα μεχρι να στρωσει ειναι φυσιολογικο να σου συμβαινει αυτο. Εγω τις χορδες τις τεντωνω πριν αρχισω να σφιγγω τα κλειδια κ προσπαθω η χορδη να μην κανει ουτε μια στροφη γυρο απο το κλειδι. αν η χορδες-χορδη σου ειναι καινουρια παιξε συνεχομενα alternate picking κ κουρδιζε ανα διαστηματα μεχρι να στρωσει. Βεβαια παιζει να ειναι κ ελλατωματικο κλειδι ή χορδη. Μεχρι το βραδακι πιστευω να την εχεις βρει την λυση! Θα σε βοηθουσουν κ οι υπολοιποι εδω σε λιγακι λογικα! Να τους περιμενεις! Γεια χαρα απο εμενα για την ωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Παίζω αρκετό καιρό με τις συγκεκριμένες χορδές και ξαφνικά αρχισε να μου το κάνει. Λέτε να αλλάξω χορδές πριν να αρχίσω να υποπτεύομαι το κλειδί η τσάμπα θα τις αλλάξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Nut ή κλειδι εφ οσον λες πως παιζεις με τις ιδιες χορδες. Αν αλλαξες διαμετρημα τοτε κατα 95% ειναι nut. 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsak bam Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 genika oi G sxedon panta einai to provlima Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 genika oi G sxedon panta einai to provlima +1 RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Παίζω αρκετό καιρό με τις συγκεκριμένες χορδές και ξαφνικά αρχισε να μου το κάνει. Λέτε να αλλάξω χορδές πριν να αρχίσω να υποπτεύομαι το κλειδί η τσάμπα θα τις αλλάξω; ε,κατσε να μπει το 2016 και τις αλλαζεις...που να...ξοδευεσαι τωρα,ειναι καιροι αυτοι για εξοδα? ;D ;D αλλαξε χορδες ανθρωπε μου.... τα κλειδια δεν φταινε σχεδον ποτε. επισης καλο θα ηταν αν μας ελεγες και τι κιθαρα ειναι. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Την άφησα όλο το βράδυ ξεκούρδιστη μισό ημίτονο πάνω και τώρα που την βλέπω φαίνεται να ήρθε στα καλά της, οσο κι αν την σηκώνω δεν φαίνεται να χάνει :D. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Ε,ενταξει τοτε...το 2016 που θα αλλαξεις χορδες ,καλα να'μαστε ,μας ενημερωνεις παλι... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση