hariskats Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 καλημερα και καλες γιορτες σε ολους..θα μπω κατευθειαν στο ψητο για να μην κουραζω. θα φτιαξω ενα pedalboard στο οποιο θα εχω πανω την m13 και τα 2 expression pedal της,ενα morley wah (ολα αυτα στην πρωτη σειρα μπροστα) και απο πισω telegun msd,marshall ed-1 compressor και ενα πολυμπριζο με τα τροφοδοτικα (αν και σκεφτομαι μηπως το πολυμπριζο το βαλω και κατω απο το pedal board ).. μετρωντας τα λοιπον μου βγαινει 80 x 45 και αυτο που σκεφτομαι και με προβληματιζει ειναι που θα βρω μια θηκη για να τα κουβαλαω.. να τονιζω οτι δεν ενδιαφερομαι για flightcase προς το παρων και λογω βαρους και λογω κοστους.. εχω στο μυαλο μου κατι σε soft case/bag που θα το επενδυσω με αφρωδες υλικο (αυτο με τις φουσκες) αλλα προς το παρον δεν ξερω τι μπορω να βρω σε αυτο το μεγεθος..σκεφτομουν κατι σαν θηκη για πληκτρα η κατι τετοιο.. εχετε εσεις καποια ιδεα που μπορω να βρω κατι η τι μπορω να φτιαξω..?? μια προχειρη εικονα του pedalboard .(φυσικα τα μεγεθη δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Αυτο το προβλημα ειχα και γω.. Τελικα εφτιαξα μονος μου μια θηκη - κουτι απο MDF το οποιο βγηκε αρκετα βαρυ αλλα τουλαχιστον τα προστατευει πολυ καλα και μου κοστισε περιπου 70ευρω. Με καμια 40αρια ευρω παραπανω παιρνεις θηκη απτο Thomann http://www.thomann.de/gr/rockcase_rc_23020a_effekt_pedalcase.htm Στην δικια σου περιπτωση δεν θα προτεινα μαλακη θηκη κλπ αλλα αν θες οπωσδηποτε μπορεις 1. Να καταφυγεις στην ετοιμη λυση του Thomann http://www.thomann.de/gr/casket_wck_23120_brbgig_board.htm (θα χρειαστεις 2 τετοιες) 2. Να πας σε καποιο μαγαζι που κατασκευαζει βαλιτσες, πλεον εχουν μεινει ελαχιστα και νομιζω οτι στου Ψυρρη υπαρχουν πλεον 3. Nα παρεις ειτε μια θηκη πληκτρων και να την μονταρεις στις αναγκες σου All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 εγω εχω δυο πενταλμπορντ, ενα 90x40 και ενα μικροτερο! το πρωτο το μεταφερω μεσα σε μια θηκη πληκτρων μιλενιουμ απο τομαν και το αλλο μεσα στην θηκη-τσαντα της μποςgt8 :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hariskats Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 ευχαριστω για τις απαντησεις..το rockcase καλο μου φενεται αλλα δεν ξερω αν θα εχει απο κατω καθολου περιθωριο για να μπουν τα καλωδια κτλ.. (σκεφτομουν να ειναι ολα τα καλωδια απο κατω δεμενα και πανω να ερχονται μονο τα jack τους που θα μπαινουν στα πεταλια..το σκεφτομαι δεν ξερω.. πρεπει να κοιταξω και τις θηκες των πληκτρων να δω μηπως βρω καμια στο μεγεθος που θελω... ψαχνομαι ...ψαχνομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Δες το diago tourman (http://www.diago.co.uk/pedal-boards/pedal-boards/overview.html). Είναι λίγο μεγαλύτερο απο αυτό που θέλεις, αλλά (λεει) πως είναι 10 κιλά (ελαφρύ για τόσο μεγάλο) και δεν είναι flight case αλλά μια καλή θήκη μεταφοράς. Με την μη flight case λύση θα έχεις λιγότερο βάρος, αλλά είσαι σίγουρος πως δεν θέλεις την προστασία ενός flight case? εγω σε μια καταναλωτική κρίση αγόρασα το μικρότερο diago (showman) το οποίο είναι πολύ καλό αλλά δεν το χρησιμοποιώ τελικά γιατί μπαίνω συχνά σε αεροπλάνα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chriskar Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 μπορεις να κανεις παραγγελια στις διαστασεις που θελεις σε καποιον που ασχολειται με ραφτικα - ισως βιοτεχνια, ισως καποιον που να ραβει καλυματα για καναπεδες κτλ.. χρησιμοποιεις και καπως σκληρο υφασμα σαν αυτο που εχουν οι soft θηκες κιθαρας και τελος. Squier Tele CV 50's Ibanez SAS36FM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hariskats Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 το tourman ειναι καλη λυση απλα θελω σαν προσωρινη φαση να εχω κατι ελαφρυ και οπου κ αν χρειαστει να χρησιμοποιησω κατι ανθεκτικοτερο οπως αυτο που μου προτεινεις η καποιο flightcase.. βεβαια παιζουν ρολο και τα χρηματα γτ αυτη τη στιγμη προσπαθω να την βγαλω καπως φθηνα εστω και προχειρα και στη συνεχεια ισως φτιαξω και ενα flightcase ακριβως στα μετρα μου.. οσο για την βιοτεχνια το σκεφτηκα και εγω αλλα μου φενεται λιγο δυσκολο μιας και δεν εχω ιδεα που μπορει να ωρισκεται καποιος στην αθηνα και επισης το βιαζομαι και λιγο οποτε ισως μου φτανει για αρχη κατι ετοιμο... τι λετε για κατι τετοιο??βεβαια απο προστασια ειναι 0 αλλα μηπως αν του βαλω καποιο υλικο μεσα και το μονταρω καπως να με βολεψει αρχικα.. http://www.musica.gr/pegasus/h002/showproduct.php?code=6001977&pcode=H002_I006001977&ref=bestprice γενικα κατι τετοιο σκεφτομαι προς το παρον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 τι λετε για κατι τετοιο??βεβαια απο προστασια ειναι 0 αλλα μηπως αν του βαλω καποιο υλικο μεσα και το μονταρω καπως να με βολεψει αρχικα.. http://www.musica.gr/pegasus/h002/showproduct.php?code=6001977&pcode=H002_I006001977&ref=bestprice γενικα κατι τετοιο σκεφτομαι προς το παρον.. μπα... δεν νομίζω.... Αν εξαιρέσουμε τον παράγοντα ΒΑΡΟΣ (που είναι σημαντικότατος), σου συστήνω να πας μια και καλή σε σωστές (και πιο δαπανηρές) λύσεις. Αν αρχίσεις με προσωρινές λύσεις στο τέλος θα βρεθεις να δώσεις τα ίδια και περισσότερα από το να είχες πάρει εξ αρχής ένα καλό flight case (ή κουτί τέλος πάντων). Τα πράγματα που θα βάλεις μέσα κοστίζουν πολύ για να τα έχεις εκτεθιμένα σε μαλακές θήκες.... εκτός, ξαναλέω αν το κύριο θέμα είναι το βάρος (και μετά όλα τα άλλα) και φυσικά εκτός κι αν δεν κάνεις κανενός είδους μετακινήσεις με τα πετάλια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hariskats Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 δεν ξερω τι να πω..ψαχνομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Χωρις να τα "παιρνω" απτο το Thomann, η λυση ειναι μια και δοκιμασμενη χρονια, ενα απλο και φτηνο flightcase οπως αυτο που εβαλα στην πρωτη απαντηση μου.. Εξασφαλιζεις προστασια μια και καλη και οπου και αν χρειαστει να πας θα ειναι ασφαλη τα πεταλια σου.. Στην τελικη αν χαλασει οτιδηποτε με την soft case οσα θα δινες για επισκευη θαδινες τα ιδια για να παρεις μια flight case.... ;) All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση