Jim29 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2010 Καλημέρα! Θα ήθελα την γνώμη σας για το Audio-Technica AT4047! Για αρκετά χρόνια χρησιμοποιώ το TLM 103 και είμαι αρκετά ικανοποιημένος , θα ήθελα όμως να εμπλουτισω τον ήχο με ενα 2ο μικρόφωνο! Αυτό που ψάχνω είναι ένα ζεστό με ποιο "χοντρό" ήχο μικρόφωνο και απ όσο διάβασα το AT4047 έχει αυτά τα χαρακτηριστικά! Δυστυχώς όμως δεν έχω την δυνατότητα να το ακούσω , γι αυτό θέλω την βοήθεια σας και φυσικά εναλλακτικές προτάσεις αν έχετε ! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru nikodemos Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Hello Δημήτρης!!! ....δεν ξέρω για το 4047, αλλά θα σου δώσω ένα δωρεάν τιπ....μην εμπιστεύεσαι εύκολα μικρόφωνα που χρησιμοποιούν το νούμερο "47" στο όνομα τους και ΔΕΝ είναι Neumann ...just kidding. Εγώ θα σου πρότεινα κάτι τελείως διαφορετικό... Αφού έχεις ήδη ένα LDC με αρκετά τονισμένη την υψηλομεσαία περιοχή και αφούόπως λές ψάχνεις για κάτι "διαφορετικό" τότε ΠΡΕΠΕΙ να ακούσεις τα Shure SM7b & EV RE20. Και τα 2 είναι δυναμικά αλλά με τρομερά extended freq response, εκπληκτικά χαμηλά και τρομερά smooth ψηλά.....και μάντεψε....και τα 2 προέρχοντε από τον broadcast χώρο και ευθύνοντε για το 90% από τις "βαθιές" ραδιοφωνικές φωνές και άπειρα voice overs. Instant classics :) Μοναδικό μείον..... και τα 2 έχουν ανάγκη από αρκετό "γκάζι" στην προενίσχυση και ακόμη καλύτερα μεταβλητή αντίσταση εισόδου. Θα τα πούμε και από κοντά σύντομα ;) check my websitehttps://www.mixingnik.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Το 4047 το έχει ο theonik οπότε ρώτα κατευθείαν εκεί.. :) http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jim29 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Δεν νομίζω πως θα μπορούσες να μου προτείνεις τίποτα καλύτερο από τα 2 αυτά μικρόφωνα Νικόδημε! Και τα δυο απ όσο διαβάζω πολύ καλά μικρόφωνα και νομίζω αυτό που ψάχνω! Θα είναι σίγουρα ένα από τα δυο η επιλογή μου , ποιο δεν ξέρω ακόμα! Είμαι λίγο ποιο κοντά στο SM7b αλλά ....πάλι δεν ξέρω! ;D Περιμένω και καινούργιο Channel strip σε λίγες ήμερες , θα ακούσω τι αποτέλεσμα βγαίνει με το TLM103 και μετά ...ψώνια!(είτε το αποτέλεσμα είναι κάλο είτε όχι ;D) Ευχαριστώ πολύ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση