Προς το περιεχόμενο

Μικροφωνο για Voice Over

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα!

Θα ήθελα την γνώμη σας για το Audio-Technica AT4047!

Για αρκετά χρόνια χρησιμοποιώ το TLM 103 και είμαι αρκετά ικανοποιημένος , θα ήθελα όμως να εμπλουτισω τον ήχο με ενα 2ο μικρόφωνο!

Αυτό που ψάχνω είναι ένα ζεστό με ποιο "χοντρό" ήχο μικρόφωνο και απ όσο διάβασα το AT4047 έχει αυτά τα χαρακτηριστικά!

Δυστυχώς όμως δεν έχω την δυνατότητα να το ακούσω , γι αυτό θέλω την βοήθεια σας και φυσικά εναλλακτικές προτάσεις αν έχετε !

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Guru

Hello Δημήτρης!!!

....δεν ξέρω για το 4047, αλλά θα σου δώσω ένα δωρεάν τιπ....μην εμπιστεύεσαι εύκολα μικρόφωνα που χρησιμοποιούν το νούμερο "47" στο όνομα τους και ΔΕΝ είναι Neumann

...just kidding.

Εγώ θα σου πρότεινα κάτι τελείως διαφορετικό...

Αφού έχεις ήδη ένα LDC με αρκετά τονισμένη την υψηλομεσαία περιοχή και αφούόπως λές ψάχνεις για κάτι "διαφορετικό" τότε ΠΡΕΠΕΙ να ακούσεις τα

Shure SM7b & EV RE20.

Και τα 2 είναι δυναμικά αλλά με τρομερά extended freq response, εκπληκτικά χαμηλά και τρομερά smooth ψηλά.....και μάντεψε....και τα 2 προέρχοντε από τον broadcast χώρο και ευθύνοντε για το 90% από τις "βαθιές" ραδιοφωνικές φωνές και άπειρα voice overs.

Instant classics  :)

Μοναδικό μείον..... και τα 2 έχουν ανάγκη από αρκετό "γκάζι" στην προενίσχυση και ακόμη καλύτερα μεταβλητή αντίσταση εισόδου.

Θα τα πούμε και από κοντά σύντομα  ;)

check my website
https://www.mixingnik.com

Δεν νομίζω πως θα μπορούσες να μου προτείνεις τίποτα καλύτερο από τα 2 αυτά μικρόφωνα Νικόδημε!

Και τα δυο απ όσο διαβάζω πολύ καλά μικρόφωνα και νομίζω αυτό που ψάχνω!

Θα είναι σίγουρα ένα από τα δυο η επιλογή μου , ποιο δεν ξέρω ακόμα!

Είμαι λίγο ποιο κοντά στο SM7b αλλά ....πάλι δεν ξέρω! ;D

Περιμένω και καινούργιο Channel strip σε λίγες ήμερες , θα ακούσω τι αποτέλεσμα βγαίνει με το TLM103 και μετά ...ψώνια!(είτε το αποτέλεσμα είναι κάλο είτε όχι  ;D)

Ευχαριστώ πολύ !

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου