psixanwmalos Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2010 καλησπέρα σας. μια νέα μπάντα με όνομα κάχλες βγήκε στην επιφάνεια. η μπάντα είναι τελείως για χαβαλέ. μπείτε, ακούστε, γελάστε (αν σας βγει.. αν δεν σας βγει γράψτε κάνα καλό comment έτσι κομμάτια να γίνει τώρα που είναι και μεγάλη βδομάδα) Υ.Γ: αυτοί που γουστάρουν και είναι πορωμένοι με ραπ καλύτερα να μην μπουν ;D http://www.myspace.com/kaxles Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka-vic Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Το Πλοκάμι του καρχαρία κι ετσι? It dont mean a thing, if it ain't got that swing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SteveB Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 lol είχε πλάκα πρέπει να ομολογήσω ειδικά το "τι ειναι αυτός ρε" ήταν έξυπνο! συνεχίστε την προσπάθεια παίδες :) Guitarist in training Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
psixanwmalos Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Το Πλοκάμι του καρχαρία κι ετσι? η αλήθεια είναι πως τους γουστάρουμε για αυτό και τους βάλαμε top αλλά δεν θέλουμε να είμαστε ακριβώς ίδιοι με αυτούς επειδή μετά θα θεωρείται αντιγραφή :) thanks guys. more kaxles soon Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
psixanwmalos Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2010 Το νέο κομμάτι "Γύρνα πίσω" από τις Κάχλες μόλις ανέβηκε. Ελπίζουμε να σας αρέσει :D http://www.myspace.com/kaxles Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dionisissab Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Το live με Metallica - Slipknot κ.λπ. καλά πήγε :P 8) Ωραίος "χαβαλές". Καλή φάση....Πάντα ήμουν φαν της σκηνής αυτής. "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση