Προς το περιεχόμενο

Τι να κανω για να γινω πιο γρηγορος στα riffs??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακριβως φιλε Φιλοσοφε!

Φίλε zmpination συμφωνούμε σε βασικά πράγματα.Να προτείνω μουσική συνεργασία στο άμεσο μέλον?

Υ.Γ.To πρώτο μου κιθαριστικό είδωλο ήταν ο SRV.Να φανταστείς στην πρώτη μου strat πριν ακόμα την ακουμπήσω έβαλα 12ρες σε standard tuning.Αλλά αυτός είναι προσωπικός μαζοχισμός και τίποτα παραπάνω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Από την εμπειρία μου παραθέτω μόνο ότι το πιο τσαμπουκαλίδικο και γρήγορο παίξιμο σε B standard κούρδισμα το έχω βγάλει με set 11-54 (το 12-56 δεν μου 'κατσε με τίποτα!) και σε κούρδισμα Ε standard με set 10-46, ούτε ελαφρύτερο ούτε βαρύτερο.  8)

Ειναι κ θεμα συνηθειας του καθενος φυσικα. Οπως εχει κατσει του καθενα. εμενα με βολευουν οι 9αρες αλλα πολλες φορες εχω το παραπονο του βαρυ τονου στον ηχο στο οποιο ψιλοπασχουν. Στον κολλητο μου βολευουν 10ρες γιατι λεει πως ετσι εχει το καταλληλο rebound οταν την χτυπα με κατω πενια ωστε η πενα να γυρισει στο αρχικο υψος ωστε να την ξαναχτυπησει, κ αλλες πολλες διαφορετικς αποψεις

Φίλε zmpination συμφωνούμε σε βασικά πράγματα.Να προτείνω μουσική συνεργασία στο άμεσο μέλον?

Υ.Γ.To πρώτο μου κιθαριστικό είδωλο ήταν ο SRV.Να φανταστείς στην πρώτη μου strat πριν ακόμα την ακουμπήσω έβαλα 12ρες σε standard tuning.Αλλά αυτός είναι προσωπικός μαζοχισμός και τίποτα παραπάνω...

Σε μουσικη συνεργασια ειμαι μεσα οποτε θες!

Αλλα σε προειδοποιω πως η εμπειρια μου ειναι ελαχιστη σε γενικο πλαισιο!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου