dr.peters Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2010 λοιπον, απο οτι καταλαβα, αυτο το μαραφετι το τσατρουλετ ειναι ενα σαιτ που μπαινεις και κανεις βιντεοτσατ ραντομλι με διαφορους ανα τον κοσμο! ε, ενας τυπος εκατσε εκοψε και εραψε και εφτιαξε αυτο το βιντεακι! μου φανηκε εξυπνο, αστειο και ευχαριστο και ειπα να το μοιραστω μαζι σας! :) αν δεν ειναι σωστη η κατηγορια ας το βαλει καποιος καπου αλλου! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lifeowner66 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 περιττω να πω οτι εχω λιωσει ;D χααχχααχ οο τιπας τα σπαει!! θελω να συνομιλησω και εγω μαζι του!! φυσικα δεν προκοιτε να το κλεισω ποτεε! xd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
papa_roach1992 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 πωω ρε πόσο τελειο αυτό το site έχω λιώσει κοιτάχτε πλάκα που κάνω!!αχχαχα η πλάκα είναι ότι είναι γεμάτο νέτα εκει μέσα!! πω πω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Έχω να καταγγείλω πως το το μέλος BigAlejandro, ήδη από το 2010, μπαίνει στο τσατρουλέτ με σκοπό να τρομοκρατήσει τους χρήστες. Κάνει άσεμνες χειρονομίες, εξαπολύει ύβρεις, ενώ εμφανίζεται σχεδόν γυμνός(φοράει μόνο ένα μικροσκοπικό στρατιωτικό σλιπ). Που θα πάει αυτή η κατάσταση; Παρακαλώ τους μοντς να παρέμβουν. Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση