stratigos Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Πολυ ωραιο συναισθημα βγαζει και πολυ καλη εκτελεση. Μπραβο φιλε μου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Fenderikos Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Μου φαίνεται θα παρατήσω την κιθάρα και θα αρχίσω το πιάνο.. ;D ;D Χίλια μπράβο και άλλα τόσα ευχαριστώ. 'Άριστο κομμάτι και εκτέλεση. :) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2010 πολύ όμορφο... μπράβο! > μου άρεσε και η κατά Marathon προσέγγιση... οι φωνές δίνουν άλλη διάσταση στο κομμάτι και η άρπα με λίγο καλύτερη προσαρμογή θα δώσει πολύ στο κομμάτι.. φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tritonas00 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2010 να στε καλα παιδια και παλι για τα καλα λογια :)Απο βδομαδα που θα ξαναπαρω το pc γιατι το εχω για αναβαθμιση θα ανεβασω και αλλη μια φαντασια που βγηκε ας πουμε...λιγο πιο ρομαντικη ::) ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Απίστευτο και όμως αληθινό. Συγχαρητήρια στο φίλο μας. :) http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tritonas00 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Απίστευτο και όμως αληθινό. νομιζω οτι τα παραλες λιγακι... :D :D :D και παλι να σαι καλα.. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steab Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Ας το βάλει κάποιος σε ένα καλό "πιάνο" ρε παιδιά. Από τα λίγα "μουσικά κομμάτια" που ανέβηκαν στο Noiz. Braunschweig Upright Piano, 8 layers. To κομμάτι αναστήθηκε, προσεξτε τις δυναμικές και την λεπτομέρεια. Εύγε! sad_pianooo.mp3 www.minorhead.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tritonas00 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Braunschweig Upright Piano, 8 layers. To κομμάτι αναστήθηκε, προσεξτε τις δυναμικές και την λεπτομέρεια. εξαιρετικα φυσικος ηχος!!απλα δεν σου δουλεξε το πεταλι για το sustain..για να δουλεψει..δεξι κλικ στο midi καναλι ,fuctions και export midi automation ή events καπως ετσι ..και πατα το R στο καναλι για τα διαβαζει.Θα εμφανιστουν κανοντας expand το καναλι..και παλι εξαιρετικα φυσικος ηχος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiwtis Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Οριστε και η εκδοχη του ivory italian grand σε σχεση με το pianoteq του αρχικου δειγματος, τα μπασα ειναι καθαροτατα και το ευρος δυναμικης πλεον εμφανεστατο! :) ivory_ekdoxh.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Δεν το είχα δει το θέμα τότε που μπήκε ,αλλά μια και επανήλθε να πω κι εγώ την αρλούμπα μου . Ναι σε κάποια σημεία συνθετικά?-ηχητικα? ίσως και να φέρνει λίγο σε Χ'τζηνάσιο ,αλλά εμένα προσωπικά αυτό που με συνεπήρε ήταν το άκουσμα του πιάνου σε στυλ Mike Garson στο Alladdin sane του Bowie ,μελιστάλαχτο .Το αρχικό του Τρίτωνα ,η προσπάθεια του Μαραθώνα ,έστω κι αν πρόσθεσε παραπανήσια και η τελευταία προσπάθεια του Παναγιώτη ,μάλλον είναι οι πιο καλές για μένα. Νάσαι καλά Τρίτωνα No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση