Προς το περιεχόμενο

Μπορεί single coil μαγνήτης να βγεί εκτός φάσης?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω 2 humbuckers και 1 single coil και αναρρωτιέμαι αν γίνεται με ένα διακοπτη DPTD (αυτός με τα 6 πόδια) να βγαίνει εκτός φάσης. Αν έχει κάποιος δοκίμασει κάτι ή αν έχει καμμια ιδέα ας τη ρίξει.

....another day.....another corpse....another reason...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ρωτήσω εγω ο ασχετιλας τώρα μιας και είναι ευκαιρία .....τι επιτυγχάνουμε με αυτό? 8)

ουτε εγω το ξερω σιγουρα αλλα λογικα πετυγχανεται ενας επι πλεον ηχος...

Όταν ένας μαγνήτης είναι διαφορετικής φάσης με κάποιον άλλο, τότε ακυρώνονται μερικές συχνότητες και ενισχύωνται άλλες, δημιουργώντας ένα νέο ήχο, που ίσως ακούγεται σαν πολύ πολύ ελαφρύ wah. Δηλαδή ο ένας μαγνήτης προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλο όταν γίνεται αυτό και γίνεται μία μάχη συχνοτήτων  :)

....another day.....another corpse....another reason...

Όταν ένας μαγνήτης είναι διαφορετικής φάσης με κάποιον άλλο, τότε ακυρώνονται μερικές συχνότητες και ενισχύωνται άλλες, δημιουργώντας ένα νέο ήχο, που ίσως ακούγεται σαν πολύ πολύ ελαφρύ wah. Δηλαδή ο ένας μαγνήτης προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλο όταν γίνεται αυτό και γίνεται μία μάχη συχνοτήτων  :)

Να σε καλά φίλε ThePilgrim, το μάθαμε στη θεωρία...ε..μένει να το ακούσω και στην πράξη κάπου κάπως κάποτε ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου