longshadow Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Good for you... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Εγώ προτιμώ το 1ο. Μου φάνηκε απλά "περισσότερο" σε όλα https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Νιώθω τελείως κουφός..... οι διαφορές που ακούω μου φαίνονται οτι οφείλονται σε μικρο-διαφορές στο παίξιμο, και όχι στο drive... ??? Έχοντας πει αυτό, απο το πρώτο κλίπ μ'αρέσει το 2ο μέρος. ..είπε, και πήγε να τα ξανα-ακούσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 μ' αρεσε το 3, γιατί μου φαίνεται οτι αφήνει χώρο συχνοτικά για άλλα όργανα χωρίς να ακούγεται φτωχό. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Να κρατήσεις το OCD μόνο που για να τ' ακούσεις πρέπει να το <<ταΐσεις>> 18 volt. Kάντο και θα με θυμηθείς. Ταιριάζει με τον Boogie. Kαι βέβαια στο HP. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Το 1ο γιατι μ αρεσει ο αλητικος λασπωδεις ηχος του για ροκ με νοτα 10δις κιλων. Θα ελεγα αφοβα οτι προκειται για phatman budda αλλα φυσικα δε ξερω ρυθμισεις-οργανα-amps-pa systems-αν ειναι λαμπατα τι λαμπες εχουν κλπ κλπ. στο 3 θα συμφωνησω με το ''Django'' ;) και το 2 αν ειναι αλλο πετατο. Εχεις το 1 ;) 8) 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Να κρατήσεις το OCD μόνο που για να τ' ακούσεις πρέπει να το <<ταΐσεις>> 18 volt. Kάντο και θα με θυμηθείς. Ταιριάζει με τον Boogie. Kαι βέβαια στο HP. Sorry, αλλά αν είσαι σίγουρος οτι υπάρχει μέσα στην τριάδα ocd αυτό σημαίνει οτι το άκουσες και το κατάλαβες!? Ποιό πιστεύεις λοιπόν οτι είναι??...(ΑΝ είναι κάποιο....).... ;D ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 To πρώτο μου ακούγεται πολύ scooped και αδύναμο, σαν φτωχός συγγενής ενός καλού muff...Νομίζω ότι με έναν τέτοιο ήχο μάλλον θα υπάρχει πρόβλημα να ακουστείς σε full μπάντα. To τρίτο με χαλάει στο "ψεύτικο" και "buzzy" high end. Αυτό αν ήταν συγγενής κάποιου όμως θα ήταν του RAT. To δεύτερο, χωρίς να με ξετρελάνει, ήταν το πιό κοντινό σε Marshall O/D με τα τονισμένα μεσαία του. Νομίζω ότι σε κάποιοα settings θα πείθει ακόμα περισσότερο. Οπότε το προτιμώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Οικείο το πρώτο backing, έχω τζαμάρει κάμποσες φορές μαζί του. Τώρα δοκιμάζοντας έναν seymour duncan seth lover με ένα fulltone ocd... (ύστερα απο αποχή αρκετών ημερών ...) Σε παρακολουθώ, μην νομίζεις. Πάντως, άκου με και δεν θα χάσεις! ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassaddicted Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 To 1 για εμενα εχει πιο πολυ ογκο...Το 3 δεν μου αρεσε καθολου παντως.. ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση