Ztelioz Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2010 Χάλια το zvex . Θα μου το πουλήσεις? ;D www.myspace.com/pogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2010 Δε θα μας πεις και ποιο αποφάσισες να αγοράσεις και γιατί τελικά; Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2010 Το ένα απο τα τρία ήταν ήδη δικό μου (ocd) Τα άλλα 2 μου προσφέρθηκαν μεταχειρισμένα προς αγορά.. Ψάχνω λοιπόν για το ποιό μου κάνει περισσότερο κλικ απο τα 3 και ακόμα δεν έχω καταλήξει.. :) ;D Τα χέρια μου πάντως μέχρι στιγμής μου λένε 1 ή 3.... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2010 Ρε συ...γράψε και με το μαμάτο (ξέρεις ποιο λέω) Είμαι πολύ περίεργος να δω πώς θα ακουστεί ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2010 Τα χέρια μου πάντως μέχρι στιγμής μου λένε 1 ή 3.... ;D ΑΝ τα διαφορετικά features όπως boost πχ ΔΕΝ σου χρειάζονται, και εφόσον το 3 το έχεις ήδη, μείνε με το 3 ;) πάντως κι εμένα το 3 μου άρεσε πιο πολύ στα κλιπς. Τα 1&2 μου φάνηκαν πολύ παρόμοια μεταξυ τους και πιο μουντα απο το 3 a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2010 Ρε συ...γράψε και με το μαμάτο (ξέρεις ποιο λέω) Είμαι πολύ περίεργος να δω πώς θα ακουστεί ;) Γιώργο το μ@μάτο για μένα είναι αυτό που σου έχω αφήσει σπίτι σου για να παίξεις (barber dd).... ;D Θα ήθελα να το είχα κι αυτό στο τεστ γιατί είναι σημείο αναφοράς για μένα επειδή το έχω αρκετό καιρό και το ξέρω καλά...(βαριόμουν όμως να περάσω να το πάρω...απο βδομάδα.. ;)) Επειδή όμως ξέρω ποιό εννοείς εσυ (το danelectro που είχα πάρει 15 ευρώ απο τις αγγελίες), πίστεψε με, δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτά. Δεν είναι καθόλου άσχημο και για τα λεφτά του είναι must have! Όσο το παίζεις, τόσο σου αρέσει, αλλά αν κάνεις το λάθος να το συγκρίνεις απευθείας με ένα απο τα παραπάνω, (το είχα κάνει ήδη πριν ηχογραφήσω αυτά τα κλιπς)) απλά το ξεβυσματώνεις και το αφήνεις κάπου στο δωμάτιο έτσι για να βρίσκεται... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2010 Κατανοητόν... Πάντως, χωρίς να ειμαι σίγουρος 100%, μπορώ να πω ότι το Barber μου αρέσει περισσότερο από το OCD που μου είχες αφήσει... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2010 εγω θα κρατουσα το ocd γιατι μου αρεσε πιο πολυ απο τα 3 που ακουσα. Ηταν το πιο "amp-like" στο crunch κλιπακι. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Τελικά ποιό πετάλι κράτησες ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Πριν δω ποια είναι είχα αποκλείσει το 2.. ακουγόταν αρκετά saggy και αρκετά σαν αποτυχημένος συνδιασμός od με fuzz.. το 1 μου θύμισε το mi audio chrunch box σε low gain ρυθμίσεις κάτι που μου άρεσε πολύ! αρκετά οργανικό γρέζι που θυμίζει drive ενισχυτή.. το ίδιο και το 3 αλλά λίγο πιο σκληρό από το 1 αλλά δεν με χάλασε.. θέμα γούστου απο κει και πέρα.. προσωπικά θα έπαιρνα το box of rock που έχει και boost σε αντίθεση με το ocd.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση