longshadow Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Άλλο ένα shootout μεταξύ τριών od πεταλιών... :) ;) και τα 3 θεωρούνται "μπουτίκ" και είναι σχετικά ακριβά. Το θέμα είναι οτι είμαι πάλι σε δίλλημα (πες μας και τίποτα καινούριο!!... ::) :-\) και θα ήθελα να ακούσω απόψεις και για τα τρία. Εννοείται οτι δεν μπορώ να κρατήσω και τα 3 και πρέπει να επιλέξω ένα. Εσείς ποιό θα προτιμούσατε και γιατί?? new-od-test-crunch.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Η σειρά των πεταλιών και στα δύο κλιπς είναι η ίδια... new-od-test-lead.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Δε βρήκα ιδιαίτερη διαφορά αλλά ούτε και χαρακτήρα στα δύο πρώτα. Μου αρέσει σαφώς περισσότερο το τρίτο και στα δύο κλιπς. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Νομίζω ότι είναι καιρός να αλλάξεις ενισχυτή ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VietMan Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Τα ονοματακια τους? Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmw Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Νομίζω ότι το τρίτο είναι το καλύτερο. Πες μας και ποια είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Στο τέλος τα ονοματάκια γιατί φοβάμαι οτι μπορεί να επηρεάσουν τις προτιμήσεις κάποιων... :) ff ευχαριστώ για την εμπνευσμένη υπόδειξη... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ztelioz Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Και στα 2 κλιπάκια για μένα νικάει το 1ο. Πολύ ωραίος χαρακτήρας, ζεστός, γεμάτος και όμορφος crunchy ήχος, από την άλλη γλυκός στα lead. Το 2ο το αποκλείω από την αρχή, μου φαίνεται απλά αδύναμο.. To 3ο δεν με "χαλάει", ίσα ίσα μου αρέσει το πολύ gain απλά δεν είναι τόσο ξεχωριστό σαν το πρώτο, του λείπει (για μένα πάντα) η προσωπικότητα. Αυτά, ελπίζω κάποια στιγμή να μας πεις και ποιο είναι ποιο. www.myspace.com/pogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sofison Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Εμένα το δεύτερο μου φάνηκε λίγο μουντό στην αρχή και έπειτα λίγο πιο bright άλλα ίσως να οφείλεται στο ακούστηκαν και οι πιο πρίμες χορδές στο παίξιμο. Το 1ο ήταν αρκετά μπουκωμένο. Για το τρίτο κανένα σχόλιο. Μιλάω για το πρώτο clip μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 ff ευχαριστώ για την εμπνευσμένη υπόδειξη... ::) Είχα και εγώ 15 πετάλια και στο τέλος κατάλαβα ότι δεν τα χρειάζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση