fidelis Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Ότι και να λένε για την bugera μην μασάτε Τυγχάνω να είμαι ένας πανευτυχής ιδιοκτήτης του 6260 και είμαι πεπεισμένος πως η εταιρεία απλά κατασκευάζει Κορυφαίους Ενισχυτές. (και το "κ" και το "ε" κεφαλαία) Να σημειώσω ότι δεν δουλεύω για την bugera ή κάποιον παρεμφερή συνεργαζόμενο φορέα. Lost In Hatredlost In Hatred Ioannis Fidelis -INDEX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 η δικιά μου αίσθηση είναι πως με την Bugera χαλαρώνει το σφιχταγκάλιασμα που εχουν οι "μεγάλοι και καθιερωμένοι" στους καλούς λαμπάτους, πρός όφελος του καταναλωτή 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Άλλωστε η παρθενογένεση στους ενισχυτές απλά δεν υφίσταται... Το 90% έχει δημιουργηθεί κλέβοντας άλλους... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Γνωρίζεται ποιός τους φέρνει Ελλάδα; ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VinnieT Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Νομιζω ο Βενεδικτος Στολλας στην Πατρα χωρις να βαζω και το χερι μου στη φωτια :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 http://www.stollas.gr/s.asp?rand=4595867&search=BUGERA&op=AND&NumPerPage=10&page=4 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Κάποιος στην Αθήνα, παίζει; ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Πάρε ένα τηλ. στον Στόλλα και θα σε ενημερώσουνε μάλλον. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 φαντασου...να θες ν ακουσεις ενα μηχανημα,να τα σταξεις ρε ο χριστιανος και να πρεπει να παιρνεις τηλεφωνα,κι αν τον εχουν,και σε τι τιμη,και και και... Το λεω γιατι γεννηθηκε η περιεργεια να δοκιμασω κατι απ την bugera εστω και εγκυκλοπαιδικα... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 φαντασου...να θες ν ακουσεις ενα μηχανημα,να τα σταξεις ρε ο χριστιανος και να πρεπει να παιρνεις τηλεφωνα,κι αν τον εχουν,και σε τι τιμη,και και και... Το λεω γιατι γεννηθηκε η περιεργεια να δοκιμασω κατι απ την bugera εστω και εγκυκλοπαιδικα... ντελιβεράδικο ενισχυτών από όσο ξέρω δεν υπάρχει... ακόμη... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση