funky_bassman Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Φίλε γιατί ρωτάς εμάς? Εγώ ας πούμε θα κράταγα την Ibanez και ο Earendil την SG... Ο καθένας με τα γούστα του. Αφού λες πως σε έχει κουράσει η SG τότε πούλα την... Δεν ξέρουμε ούτε τι παίζεις ούτε ποια είναι τα γούστα σου στις κιθάρες και στην μουσική! Όχι τίποτα άλλο θα γίνει το θέμα ibanez vs epi και δεν θα βγάλουμε άκρη... Κράτα όποια σε βολεύει στο χέρι. Δόξα τω Θεό και οι 2 Hum έχουν οπότε το δίλημμα δεν είναι τεράστιο και οι επιλογές σε μαγνήτες είναι άπειρες. Αλλά γενικά η σειρά grg δεν είναι και η καλύτερη να το ξέρεις... Μπορεί στο μέλλον να σε κουράσει το σε γενικές γραμμές μέτριο "floyd" της... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnny guitar Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 βασικα τι μουσικη παιζεις? και βεβαια τι ζητας εσυ απο θεμα ηχου, playability κτλ. για fender συμφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 ενας ταυρος πρεπει παντα να υπαρχει.. Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostakis228 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 εχω την epiphone και λεω να αγορασω ibanez ή οχι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostakis228 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 παιζω... αναμεσα σε hard rock και metal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostakis228 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 δινω μεχρι 350...πιος μπορει να μου πει ενα καλο μοντελο ibanez??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnny guitar Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 βασικα τη δεν σου αρεσει στην epiphone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostakis228 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 το στυλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 http://www.thomann.de/gr/ibanez_sa120exbk.htm http://www.thomann.de/gr/ibanez_rga42_bk.htm Μεγειά... (κοίτα και στις αγγελίες θα βρεις καλά πράγματα σε αυτή την τιμή) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kleinmeiner Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Μόνος σου απάντησες. Βουρ για Ibanez. Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση