Προς το περιεχόμενο

Les paul - Strat μπορούμε και τα 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πάλι έχω αυτό τον φόβο από τότε που παίζω (μόνο) με strat. Ότι αν πιάσω ποτέ LP στα χέρια μου, θα σηκωθεί ο Leo από τον τάφο και θα με στοιχειώσει για την υπόλοιπη ζωή μου  ;D

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

μπα εγω μπορω να παιξω ανετα μεταλ σε λες παυλ και sg...δεν καταλαβαινω την διαφορα μονο λιγο στην αρχη πρεπει να συνυθησεις την κιθαρα και μετα πιστευω ειναι το ιδιο

Αρκεί το μπράτσο να είναι παχύ, δν μπορώ να παίξω με λεπτό μπράτσο καθόλου. Μου φαίνεται δυσκολότερο. (α,καλό είναι και η strat να έχει 9,5 radius, όχι vintage, αν και αυτό παίζει να είναι κόλλημα του μυαλού)

Και τις δύο έχω, μια χαρά βολικές είναι και οι δυο τους.

Βέβαια, έχω την αίσθηση ότι με τη Strat παίζω καλύτερα (και με την tele ακόμα πιο καλά).

Αλλά αυτό μάλλον ψευδαίσθηση είναι  :P

Αν και παίζω (ο Θεός να το κάνει δηλαδή...) και τις δύο, νομίζω ότι η στρατ έχει σαφώς καλύτερη εργονομία. Εξαρτάται βέβαια και τι παίζεις.

ειναι 2 θρυλοι της μουσικης και απο την στιγμη που δεν μας πληρωνει καμια τους γιατι να μην εχουμε και απ τα 2.

νιωθεις μια ολοκληρωση ρε παιδι μου ;D

HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103

Mε πολύ μεγάλη άνεση και τις 2, άλλωστε δε νομίζω ότι είναι σωστό να προβεί κάποιος σε σύγκριση. Άλλος κόσμος...

Προσωπικά θεωρώ ότι αν κάποιος κατέχει μια Les Paul και μια Fender έχει στη διάθεσή του έχει πλήρες εύρος ήχων..

παιδια εγω οταν ειμαι σε les paul και παιζω metal μου ερχεται πανέυκολα!!!!

και ακομα και τις μπουκωτες τις κάνω πιο έυκολα για αυτον ακριβώς τον λόγο....στηρίζω το χέρι μου πάνω στις χορδές και γίνεται πίο όμορφα φαντάζομαι ότι μου δίνει πιο πολύ έλεγχο αυτό το σήκωμα...κάτι σαν scalloped  ταστιέρα....

όταν όμως το χέρι πρέπει να σηκωθέι ή να πάιξει κάτι άλλο αυτο το ύψος της γέφυρας είναι κόλαση!!!!

Εγω παλι δεν πιστευω πως κανεις μπορει ετσι απλα να μεταπηδησει απο την μια κιθαρα στην αλλη (οκ ισως καποιος αλλος μπορει, αλλα οχι εγω!)

Απο την μικρη μου εμπειρια με les paul και την χρονια ενασχοληση μου με στρατ-οειδη καταληγω πως τα 2 αυτα οργανα απαιτουν τελειως διαφορετικη προσεγγιση (καποιες λεπτομερειες στο δεξι, το πατημα το αριστερου κλπ). Ισως η διαφορα να προκυπτει λογω μαγνητων, φιλοσοφιας του οργανου ή οτιδηποτε αλλο, οπως και να΄χει η τραμπα για μενα δεν ηταν ποτε απλη υποθεση.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου