Jazzjoker Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Εγώ πάλι έχω αυτό τον φόβο από τότε που παίζω (μόνο) με strat. Ότι αν πιάσω ποτέ LP στα χέρια μου, θα σηκωθεί ο Leo από τον τάφο και θα με στοιχειώσει για την υπόλοιπη ζωή μου ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zack Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 μπα εγω μπορω να παιξω ανετα μεταλ σε λες παυλ και sg...δεν καταλαβαινω την διαφορα μονο λιγο στην αρχη πρεπει να συνυθησεις την κιθαρα και μετα πιστευω ειναι το ιδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuzzywoo Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Αρκεί το μπράτσο να είναι παχύ, δν μπορώ να παίξω με λεπτό μπράτσο καθόλου. Μου φαίνεται δυσκολότερο. (α,καλό είναι και η strat να έχει 9,5 radius, όχι vintage, αν και αυτό παίζει να είναι κόλλημα του μυαλού) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmw Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Από lespaul σε strat μπορώ αν δεν έχει vintage radius k ταστα. Επίσης να μην έχει τίποτα μπρατσο 50s (παλουκι !!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Και τις δύο έχω, μια χαρά βολικές είναι και οι δυο τους. Βέβαια, έχω την αίσθηση ότι με τη Strat παίζω καλύτερα (και με την tele ακόμα πιο καλά). Αλλά αυτό μάλλον ψευδαίσθηση είναι :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiretos Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Αν και παίζω (ο Θεός να το κάνει δηλαδή...) και τις δύο, νομίζω ότι η στρατ έχει σαφώς καλύτερη εργονομία. Εξαρτάται βέβαια και τι παίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 ειναι 2 θρυλοι της μουσικης και απο την στιγμη που δεν μας πληρωνει καμια τους γιατι να μην εχουμε και απ τα 2. νιωθεις μια ολοκληρωση ρε παιδι μου ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vavel80 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Mε πολύ μεγάλη άνεση και τις 2, άλλωστε δε νομίζω ότι είναι σωστό να προβεί κάποιος σε σύγκριση. Άλλος κόσμος... Προσωπικά θεωρώ ότι αν κάποιος κατέχει μια Les Paul και μια Fender έχει στη διάθεσή του έχει πλήρες εύρος ήχων.. http://www.myspace.com/vavelgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
full shred Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 παιδια εγω οταν ειμαι σε les paul και παιζω metal μου ερχεται πανέυκολα!!!! και ακομα και τις μπουκωτες τις κάνω πιο έυκολα για αυτον ακριβώς τον λόγο....στηρίζω το χέρι μου πάνω στις χορδές και γίνεται πίο όμορφα φαντάζομαι ότι μου δίνει πιο πολύ έλεγχο αυτό το σήκωμα...κάτι σαν scalloped ταστιέρα.... όταν όμως το χέρι πρέπει να σηκωθέι ή να πάιξει κάτι άλλο αυτο το ύψος της γέφυρας είναι κόλαση!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Εγω παλι δεν πιστευω πως κανεις μπορει ετσι απλα να μεταπηδησει απο την μια κιθαρα στην αλλη (οκ ισως καποιος αλλος μπορει, αλλα οχι εγω!) Απο την μικρη μου εμπειρια με les paul και την χρονια ενασχοληση μου με στρατ-οειδη καταληγω πως τα 2 αυτα οργανα απαιτουν τελειως διαφορετικη προσεγγιση (καποιες λεπτομερειες στο δεξι, το πατημα το αριστερου κλπ). Ισως η διαφορα να προκυπτει λογω μαγνητων, φιλοσοφιας του οργανου ή οτιδηποτε αλλο, οπως και να΄χει η τραμπα για μενα δεν ηταν ποτε απλη υποθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση