eremor Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Λοιπον κατευθειαν στο θεμα...Να το φρεσκο φρεσκο μολις βγηκε απο το φουρνο... ;D http://www.rolandus.com/products/productdetails.php?ProductId=1074 Κατ εμε θα παιξει μεγαλο ρολο η τιμη του για την τελικη εκτιμιση του. Οσον αφορα τον ηχο κρινοντας απο τα δειγματα της Roland δεν φαινεται να διαφερει απο το Sh-201 αλλωστε ειναι στην ιδια οικογενεια... Στα + του οι 3 Oscs, το πιο επαγγελματικο interface του (σε αντιθεση με το sh-201 αν και δεν ηταν λιγοι που τους αρεσε αυτο το καπως παιχνιδιαρικο... :P) και βεβαια τα αρκετα εφε που προσφερει... Οψομεθα... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamonu Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 σε αντιθεση με την korg η roland συνεχιζει να βεβηλωνει την μνημη των παλιων της συνθ :( "Don't panic!" - Douglas Adams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
eremor Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 +100 @ mamonu Βεβαια και η Korg το εχει αποφυγει αυτο επειδη δεν δινει τα ιδια ονοματα...οχι οτι εχει βγαλει κατι αντιστοιχα καλο με τα παλια της μοντελα τα τελευταια 5-6 χρονια. Θα πρεπει και οι 2 αυτες ετηριες μεγαθηρια σε αυτο το χωρο να αρχισουν σιγα σιγα να σχεδιασουν και κανα ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ synthesizer.... >:( Ωστοσο ας κρινουμε το συγκεκριμενο για αυτο που ειναι.... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Είναι ενα βήμα πάνω από το Sh-201. Και λιγο πιο ομορφο. 3 osc και πολλά εφφε πανω στο interface για ενα VA. Πιστευω με μια σωστή τιμή χτυπαει ανετα το 201 και κερδίζει καινουριους πελατες. Σιγουρα καλυτερη κίνηση απο το αστειο παιχνιδάκι της KORG. Πάντως εν μερει συμφωνω με τον μαμονου. Θα μπορουσαν να βγαλουν ενα παρομοιο φουλ αναλογικό, με τιμη αρκετα κάτω απο το χιλιαρικο και να το εκτιμήσουν πολυ πιο πολλοι :) Κατι σαν το πρωτο sh :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 λογω οτι εχω το 201 ετσι που το ειδα νομιζω οτι εχει λιγοτερες επιλογες πανω του. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
didiridou Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Πάντως έχει πολύ τακτοποιημένο και κατανοητό layout στα controls... έχει και 37 πλήκτρα που δεν είναι ούτε λίγα για να παίξεις, ούτε πολλά για να τα κουβαλήσεις. Παίρνει και μπαταρίες.. :P Αν βγει σε καλή τιμή ίσως αντικαθιστούσα το nova μου με αυτό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Το πολύ καλό που προσφέρει το νέο synth της Roland, πέρα από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και τον ήχο του (παρότι δεν το έχω ακούσει), είναι ότι λειτουργεί και ως USB audio interface, καθώς εκτός από τη στερεοφωνική έξοδο, διαθέτει και στερεοφωνική είσοδο σε μορφή minijack στο μπροστά πάνελ. Έτσι, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι λειτουργεί και με μπαταρίες, μιλάμε για μία σούπερ-φορητή λύση σε συνδυασμό με ένα laptop. Το μόνο που με ξενερώνει είναι ο gay τρόπος που έχουν αποδώσει το GAIA, που προφέρεται "γκά-ι-α", αντί για "γαία" προς τιμήν της αρχαιοελληνικής θεάς Γαίας. Θα προτιμούσα να το έλεγαν απλά SH-01. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Την άλλη φορά να δώσουν μισό φυστίκι στο racoon (μην τυχόν και καλομάθει). >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tomar777 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Τιμη 575 ευρα στου Θωμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Εγώ να σας πω την αλήθεια έχω ψιλοξενερώσει... αν και έχω μεγαλώσει με ηλεκτρονική μουσική από 80s & 90s και συνεχίζω να γράφω ηλεκτρονική... Όσο πάει η δουλειά βλέπω όλο και πιο μικρά όργανα με μικρότερες οκτάβες και 100% πλαστικά μέρη με μεγάλη μνήμη δε στα samples αλλά με κατώτερη ποιότητα κατασκευής... Εξού και όργανα με ημερομηνία λήξης.... Αυτό μεν δεν είναι τίποτα άλλο από συμμόρφωση και επιβολή της σύγχρονης τεχνολογίας. Μου λειπουν όμως εκείνα τα παλιά μεγαθήρια πες τα Roland JV,JD 990, JP 8000, Prophet, Korg Wavestation ή τα μεταλλικά Roland MC-505, 909 και τα πρώτα akai samplers οι πράσινες LCD οθόνες... είχε τη γοητεία του να πηγαίνεις για live με Mitsubishi φορτηγάκι υπέρβαρο και εκείνες της τεράστιες παλιές οθόνες με τα Windows 95 να κολλάνε στο μισό live :P Στη χειρότερη και κεινα τα ρημαδοTriton είχαν μέταλλο πάνω πριν το Extreme... Επικροτώ κινήσεις σαν του Dave Smith & Senquencial Cirquits με το προπέρσινο Prophet 08 μου χουν λείψει τέtοια μηχανήματα.... βαρέθηκα να βλέπω πλαστικούρα και Made in China... απλά φοβάμαι καμιά μέρα μη καταργήσουν και τα κλαβιέ έτσι όπως πάει η δουλειά.... αλλά εμένα πες τε με παλιομοδίτη... 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση