trolley Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Συλλέκτες, δεν σημαίνει νόμιμοι συλλέκτες. Ας περιοριστούμε σε προσωπικά μηνύματα για οτιδήποτε θέλουμε να μοιραστούμε με τους άλλους. Και εγώ έχω επικοινωνήσει στο παρελθόν με κάποιο μέλος όταν ήθελα κάτι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναμιγνύουμε το φόρουμ σε αυτές τις υποθέσεις. Τάδε έφη και ο Yameth, θυμίζω. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Ok Εyeprotocol.......τα συγκεκριμενα βιντεος παντως που διαθετω δεν κυκλοφορουν στο εμποριο και ουτε πωλουνται...εχουν τραβηχτει απο handycam....Tελως παντων ..ουτε αυτο ειναι νομιμο αν δεν εχει προηγηθει η αδεια του εκαστοτε καλλιτεχνη...αρα παλι δικιο εχεις... Μαρινο σε αγαπαμε..Περαστικα!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 θελω τα λινκ σε πμ.... :x προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Οκ..οποιος παλικαρος αλλος θελει τα link πμ.......... :D :) :( :o :lol: 8) :? 8O :x :D :D 8O 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maze Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Timmons τρελο αγορι εχω 6 βιντεο...οσο για Vinnie Moore' date='πως σου φαινεται το εξης¨ [i']Vinnie Moore Live In New York 91(The Maze Tour)[/i] δινω και το υπολοιπO αλλος τωρα....ας κατεβασει αυτο και μετα με 2000 ευρω του ο(τα εσοδα θα διατεθουν στον Μαρινο τον τυλιχτη...απο αλλο ποστ αυτο.χαχαχαχααχαχ) δεν ειχε βγει το the maze to 91!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Timmons τρελο αγορι εχω 6 βιντεο...οσο για Vinnie Moore' date='πως σου φαινεται το εξης¨ [i']Vinnie Moore Live In New York 91(The Maze Tour)[/i] δινω και το υπολοιπO αλλος τωρα....ας κατεβασει αυτο και μετα με 2000 ευρω του ο(τα εσοδα θα διατεθουν στον Μαρινο τον τυλιχτη...απο αλλο ποστ αυτο.χαχαχαχααχαχ) δεν ειχε βγει το the maze to 91!! Σωστος....it was Meltdown.....!!!!!!!! :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagx69 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 To video του Beck έπεσε :cry: αν το έχεις κάπου αλλού plz στείλε το λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση