whiteNoise Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2006 μπορω να το εχω εγω σημερα???please!!! :lol: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2006 Eλα ρε ζημιαρη Whitenoise...ειχα ενα προβλημα με το link,kαι το ξανακανω upload τωρα σε αλλο url.....Sorry Just be patient..ειναι και 250Μb ...... :D :) :( :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 So here is the link http://www.megaupload.com/?d=EGJVPY9Z Ayτο ειναι ενα μερος του concert..οποιος το θελει ολο ας στειλει πμ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Κοιτάξτε με πόσα πετάλια παίζει η κυρία Jennifer και με ...πόσα ο Jeff... Εκτός αν δε φαίνονται ή έχει κανα θεόρατο Rack... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Παντως το παιξιμο της ειναι αρκετα ευρηματικο και psycho τοσο στα προσωπικα της αλμπουμ οσο και στις συνεργασιες της..... Δεν την πηρε αδικα ο Μιχαλακης...... :D 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 θυμάμαι σε μια συνέντευξη του bon jovi που είχε μιλήσει για την ηχογράφηση του σόλο του blaze of glory..(μη μου πεις ότι δεν ξέρεις οτι το παίζει ο jeff :D :D ) των ρώτησε τι εξοπλισμό θέλει να του νοικιάσει για την ηχογράφηση και του είπε ο jeff..ενα marshall και ενα πετάλι distortion :wink: περίμενε πως και πως ο άμοιρος ο john να δει πιο είναι το μυστικό του και τελικά ολα (όπως διαπίστωσε στο τέλος της ηχογράφησης) είναι στα δάχτυλα αυτού του ανθρώπου :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Xa...xaxxax.... :D 8O :lol: :o Παντως αν σας αρεσε παιδες το βιντεακι...λεω να ανεβασω και κανα αλλο...πχ.Andy Timmons Live In Italy kai οτι αλλο γουσταρετε....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 αντωνη δωσε ψωμι στο λαο!!!!!!!!!! :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 :D :) :( :o Eτσι...ετσι...και μετα θα ακολουθησουν συναυλιες Aria Giovanni..Katsumi...Miko Lee κτλ....Αστειευομαι!!!!!!!!! Οκ...αααα...εχω και NEIL ZAZA Instructional Video 58min...σπερνει τον πανικο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 επαθα ζημια με το βιντεο αντωνιο.....αμαν.. 8O προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση