menelaos Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Ρε παίδες!! Μπυροποσίες, μπύρες, threads για αγαπημένες μπύρες.... όμως ξέρετε την απάντηση στο θεμελιώδες ερώτημα της ζωής που με ταλανίζει από τη μέρα που γύρισα από Βαρκελώνη;;; ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ VOLL DAMM ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?!?!?!?! :o :o :o :o :o :o :o :o :o ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ!!!!!!!!! :o :o :o :o :o ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!! :o :o :o :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Δεν την έχω πετύχει σε κανένα απ'τα μαγαζιά που έχω πάει μέχρι τώρα και δε νομίζω οτι εισάγεται καν. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SteveB Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Κάνε ένα τηλέφωνο στην Μέθεξη στο Ν. Ηράκλειο 210 2849267 έχει πάνω από 70 μπύρες :) Guitarist in training Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση