kostri Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Μετά από πολλά χρόνια απουσίας, επέστρεψε ο μέγας Gil. http://en.wikipedia.org/wiki/Gil_Scott-Heron Προσωπικά, έχω πάθει πλάκα με τον καινούργιο του δίσκο(I'm New Here). Παραθέτω κάποιες στιγμές Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Μέγας πραγματικά. Με έβαλες και ακούω τα παλιά του τώρα. Ωραία και τα καινούρια. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Χαίρομαι που σου άρεσε! ;D Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alekelis Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Ο Gil Scott ειναι πάντα 20 χρονια πιο μπροστα! Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Ειχα δει το δισκο στο δισκοπωλειο της γειτονιας μου και αμελησα να τον παρω...κακως. Φαινεται πολυ ωραια δουλεια, απο ενα τρομερα influential καλλιτεχνη. Υ.Γ. Τουλαχιστον πηρα ενα βιβλιο του :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wacko Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 οντως πολυ καλος δισκος και τι να πει κανεις για τον καλλιτεχνη.Πολυ ωραιες μελωδιες και στιχοι οπως παντα πολυ μπροστα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Παίδες, σε περίπτωση που ενδιαφέρεσθε στις 23 Μαίου έρχεται ο Gil στο Gagarin! Εγώ πάντως από τώρα..πετάω(μόλις το άκουσα στο ραδιόφωνο..)!! ;D ;D ;D Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση