apo83 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 Γιατι ελτα ρε παιδια?? Το thomann στελνει με dhl.Θα βαλεις τον κωδικο που σου εστειλαν με το mail στο site της dhl και θα κανεις tracking την παραγγελια σου. Οτι στελνουν με dhl.de ερχεται στην Ελλάδα με ελτα courier (ταχυμεταφορες). Με τον ίδιο κωδικο θα το αναζητησεις στο ελτα courier
sPId_x Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2010 28.03.10 17:28 Arrival at destination country Shipment arrived at destination country. http://www.elta-courier.gr/trackit/ Δεν Βρέθηκαν Αντικείμενα! (Διπλα στο ems δεν επιλεγω καποιο δικτυο ε?) Καλα απο τον ελτα δεν εχω και πολλες προσδοκιες για ταχυτητα!
sPId_x Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Γιατι δεν μπορω να τη βρω την παραγγελια μου στα ΕΛΤΑ? Μηπως πρεπει να βαλω διαφορετικο νουμερο απο dhl?
kleinmeiner Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Αργεί λίγο να ανιχνευθεί η αποστολή από το σύστημα των ΕΛΤΑ. Πάρε καλύτερα στο 8001182000. Θα σου πούνε πού ακριβώς βρίσκεται η απαραγγελία σου. Καρατσεκαρισμένο. Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ.
vavel80 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Γιατι δεν μπορω να τη βρω την παραγγελια μου στα ΕΛΤΑ? Μηπως πρεπει να βαλω διαφορετικο νουμερο απο dhl? Ο Σαλίμ μάλλον έβαλε το χεράκι του πάλι... ;D Πρέπει να περιμένεις να ανανεωθεί η βάση δεδομένων του tracking system. Δοκίμασε αργότερα ή αύριο... Σίγουρα το τηλ που προτείνει ο φίλος είναι η σίγουρη λύση http://www.myspace.com/vavelgr
tsgiannis13 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδια και εγω εχω κανει μια παραγγελια απο την προηγουμενη δευτερα 25/10 και οταν βαζω το shipment number στην DHL μου λεει οτι εχει φτασει στην ελλαδα! το ιδιο και στα elta-courier αλλα δεν μου το εχουν φερει σπιτι! μαλλον η ελτα το αργει! να παρω κανα τηλεφωνο?? τι γινεται?
ginargiros Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδια και εγω εχω κανει μια παραγγελια απο την προηγουμενη δευτερα 25/10 και οταν βαζω το shipment number στην DHL μου λεει οτι εχει φτασει στην ελλαδα! το ιδιο και στα elta-courier αλλα δεν μου το εχουν φερει σπιτι! μαλλον η ελτα το αργει! να παρω κανα τηλεφωνο?? τι γινεται? Μέχρι να σου απαντήσουμε θα έπρεπε να είχες πάρει τηλ από μόνος σου ;)
stavros_d80 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2010 είσαι σίγουρος ότι δεν ανατινάχτηκε?... ;D ;D ;D 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}
tsgiannis13 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2010 ginargiros αυτο εκανα γιατι δεν μπορουσα να περιμενω! :P μες στο μυαλο μου εισαι! :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση