morello Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2006 μαγκες τι γνωμη εχετε γι αυτα τα πιατινια?επαιξα σημερα σε ενα στουντιο και μου αρεσαν αρκετα που ειχαν σκοτεινο ηχο και μικρης διαρκειας...σκεφτομαι να τσιμπησω 14-16-18 crash ειναι καλη φαση πιστευω για πειραματισμους και ειναι αρκετα οικονομικα...μιλαω για τη σειρα black metal series...τα εχει κανενας η τα εχει δοκιμασει κανας αλλος? τα πιατινια που χω τωρα ειναι ενα σετ της sabian b8 pro το οποιο με εχει ικανοποιοισει αρκετα...ελεγα να παω για ufip αλλα δεν θελω να παρω καλα πιατινια απο τωρα καθως παιζω ουτε ενα χρονο και δεν εχω κατασταλαξει στον ηχο που θελω ακομα...ασε που δεν εχω και φραγκα λογο κιθαρας (NAI πασχω και γω απο το συνδρομο) I am Calm like a bomb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2006 Τα πιατίνια της STAGG είναι (κατ'εμέ) η καλύτερη λύση για τον μη επαγγελματία ντράμερ. Έχω ήδη ένα καλό σετάκι από διάφορες σειρές της κι έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από τις αποδόσεις και τις... αντοχές τους. Πιστεύω οτί είμαι αρκετά heavy hitter, αλλά παρ'όλα αυτά, τα STAGG μου έχουν βγάλει πολλές φορές τα (λίγα) λεφτά τους! Την black metal series δυστυχώς δεν την έχω δοκιμάσει, ένα crash 16άρι μόνο έχω κοπανήσει, και πιστεύω οτί είναι αρκετά "μυστήρια" πιατίνια, όπως είπες είναι ό,τι πρέπει για πειραματισμούς. STAGG και ξερό ψωμί !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
morello Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2006 ωραιος ο φιλος συμφωνω απολυτα... I am Calm like a bomb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nathanlyk Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Kαλά τα stagg... αλλά προσοχή σε ποια σειρά της Stagg! Είχα πάρει ένα splash 10" της σειράς SH και μέσα σε 3 μήνες έιδα ένα ρήγμα πάνω στο πιατίνι..ε... και σιγά σιγά μεγάλωνε ώσπου έσπασε τελειως. www.myspace.com/nathanlyk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Kαλά τα stagg... αλλά προσοχή σε ποια σειρά της Stagg! Είχα πάρει ένα splash 10" της σειράς SH και μέσα σε 3 μήνες έιδα ένα ρήγμα πάνω στο πιατίνι..ε... και σιγά σιγά μεγάλωνε ώσπου έσπασε τελειως. Τα SH είναι ψεύτικα βρε συ... Myra' date=' Furia, DH είναι οι σειρές που λένε (και που έχω δοκιμάσει για να σας πω).[/quote'] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chickittypok Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 για πειραματισμους ειναι οκ.για οτιδηποτε αλλο απλα κατσαρολες.δεν εχουν μουσικοτητα και οι συχνοτητες τους εινα πολυ κακης ποιοτητας.δε ξερω αν ειναι τσαμπα λεφτα αλλα εσυ αποφασιζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nathanlyk Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Το ξέρω...δόκτορα του ρυθμού. Τώρα έχω ένα 16" crash Myra. Πηγαίνει προς china (το πιατίνι εννοώ) www.myspace.com/nathanlyk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagoum Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 Eπιεικως... ΑΙΣΧΟΣ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 Eπιεικως... ΑΙΣΧΟΣ!!! Καλό το επιχείρημα σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LarryMullen Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2006 Σήμερα παρέλαβα το πρώτο μου σετ stagg με πιατίνια stagg... Το μονο παμα που κατάφερα να στήσω ήταν αυτα και τα χτύπησα λίγο.. εχουν ωραίο ήχο.. καμπάνα..! 8O Ο ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ LARRY! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση