london96 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Πριν απο αυτη ειχα την rp1 για τουλαχιστον 20 χρονια,πολυ καλη και αυτη! Ενα μικρο review απο την rp 21 d http://www.soundonsound.com/sos/apr00/articles/digitechrp21.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 παιδες τα εχουμε πει σημασία δεν εχει η πεταλίερα σημασία έχει ο παίχτης, ο ενισχυτής και η κιθάρα... εγώ όποτε βλέπω σε λάιβ μου άλλους κιθαρίστες με της παναγιάς τα μάτια (μιλαμε για υπερβολες του στυλ 5 βαλίτσες πετάλια για μια σκηνη σαν του αφτερ νταρκ ετσι....) ξέρω ότι πολύ πιθανόν πάνε άκλαφτα. Εγώ έπαιζα για πολλά χρόνια με μια korg ax1 και την πέταξα γιατι...χαλασε, πήρα μία boss me70 και τελέ...άντε έβαλα και ένα distx μπροστά για να έχω 2 τύπους παραμορφώσεων και παντρέυτηκα πεταλιέρα... Για να μην πω ποσους τύπους έχω δει στη ζωή μου με line 6 k boss τεράστιες και πανακριβες να μην ξέρουν να τις ψάξουν και να τις προγραμματίσουν και να παίζουν με κατι πρεσετ ήχουν χειρότερους απο την ax1 που είχα... έχω δει και το άλλο...καποιος νόμιζε ότι είχε χαλάσει η πεταλιέρα του (line 6 500hd νομίζω) γιατί ο ήχος ήταν μάπα ενώ αυτό που πραγματικά είχε συμβεί ήταν ότι είχε κλάσει η λάμπα του μάρσαλ (ο τύπος δεν ήξερε καν οτι ο ενισχυτής είναι λαμπάτος και θέλει αγάπη φροντίδα και προδέρμ και καμια αλλαγή λάμπας ανα κάποια χρόνια....) και δεν έβγαινε ήχος με τίποτα.....τι να λέμε τώρα... www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 paidia thelw na parw kithara kai boro na diatheso 1500 euro ti mou protinetai gia metal? a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 mahogany filws,mono mahogany. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Καθολου ειρωνικα δεν το λεω,με αυτην την πεταλιερα κανω live και recordings!!! Είσαι όμως εκτός θέματος, το οποίο έχει τίτλο "Τι ΔΕΝ μου αρέσει στην πεταλιέρα μου!" ;D http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα μου τη σπάει που είναι γαμάτη η πεταλιέρα μου ρε Μιχάλη,τι θες τώρα;! ;D ;D ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα μου τη σπάει (ΝΟΤ) που δεν έχω πεταλιέρα πλέον ;D http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Ούτε εγώ έχω,αλλά 2-3 effects τα χρειάζομαι! ;D ;D Τέρμα το spam! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bergholt Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 παιδες τα εχουμε πει σημασία δεν εχει η πεταλίερα σημασία έχει ο παίχτης, ο ενισχυτής και η κιθάρα... εγώ όποτε βλέπω σε λάιβ μου άλλους κιθαρίστες με της παναγιάς τα μάτια (μιλαμε για υπερβολες του στυλ 5 βαλίτσες πετάλια για μια σκηνη σαν του αφτερ νταρκ ετσι....) ξέρω ότι πολύ πιθανόν πάνε άκλαφτα. Εγώ έπαιζα για πολλά χρόνια με μια korg ax1 και την πέταξα γιατι...χαλασε, πήρα μία boss me70 και τελέ...άντε έβαλα και ένα distx μπροστά για να έχω 2 τύπους παραμορφώσεων και παντρέυτηκα πεταλιέρα... Για να μην πω ποσους τύπους έχω δει στη ζωή μου με line 6 k boss τεράστιες και πανακριβες να μην ξέρουν να τις ψάξουν και να τις προγραμματίσουν και να παίζουν με κατι πρεσετ ήχουν χειρότερους απο την ax1 που είχα... έχω δει και το άλλο...καποιος νόμιζε ότι είχε χαλάσει η πεταλιέρα του (line 6 500hd νομίζω) γιατί ο ήχος ήταν μάπα ενώ αυτό που πραγματικά είχε συμβεί ήταν ότι είχε κλάσει η λάμπα του μάρσαλ (ο τύπος δεν ήξερε καν οτι ο ενισχυτής είναι λαμπάτος και θέλει αγάπη φροντίδα και προδέρμ και καμια αλλαγή λάμπας ανα κάποια χρόνια....) και δεν έβγαινε ήχος με τίποτα.....τι να λέμε τώρα... degdekis εισαι πολύ σωστος! Δεν πάει καιρός που βρέθηκα να δώ live, και κοιτάζοντας τη σκηνή πριν ξεκινησουν, να βλέπω μια PRS να στεκεται ηγετικά πάνω σε μια βάση, έναν MESA σε stby, και ένα Rackmount με 4-5 φέτες από reverb, πολυεφφέ, equalizer και εγώ δεν ξέρω με πόσες μπάντες, κλπ, ααα και κανά 2 πετάλια, συν ένα CryBaby της τάδε edition... ... αν ακούστηκα υπερβολικός, φαντάσου να τον βλεπεις τον μάγκα να παίζει επιπέδου κιθαριστα στην ταινία "School of Rock"!!! Εεεε, εντάξει, εγώ ακούγομαι κάπως, ή "όσο δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια?" Βλέπεις 10χρονα, να παίζουν σε μισή ταχύτητα απο τον καθένα και να λες... το κ@λόπαιδο, έχει ωραίος grasp & feeling!!!! 8) ....shhhhh! I hear music in my ears...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Μιας και τα πολυεφε αναλογα τη συνδεση ανταποκρινονται διαφορετικα θελω να ανανεωσω την αποψη μου για την gt10 Μετα την αναβαθμιση ενισχυτη (jvm πλεον \m/-_-\m/ ) φανηκαν και καποιες αδυναμιες της gt10. Πρωτα πρωτα το οτι δεν εχει ισορροπημένες εισοδους/εξοδους στο loop της. Επισης δεν εχει αχρωμο AD/DA convertion. Αυτα τα θεματα με εκαναν να ψαχνω 3 μερες περιπου να την κανω διαφανη πανω στον ενισχυτη μου με 4CM. Βεβαια για αλλη μια φορα το βαθος της παραμετροποιησης της απεδειξε οτι μπορει να κανει τα παντα, αρκει να ψαχτεις ;) Να τονισω οτι τετοιο ψαξιμο δεν ειχε χρειαστει η gt8 σε αναλογη συνδεσμολογια.... Παντως πραγματικα πλεον εχω τον ηχο και την πρακτικοτητα που παντα ονειρευομουν, σε σημειο που αν βρω καμια gt10 ευκαιρια θα την παρω για backup ;D www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση