Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2011 Αυτο ρωταω...αξιζει να το δεις? ή αξιζει να το ζεις?? ;D Αξίζει να τ'ακούσεις. Αρκεί να έχεις καλό DAC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanocaster Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μου αρέσει που στην Tonelab SE δεν έχει καθολικό tap tempo καθώς και ότι δεν μπορώ να συνδυάσω δυο εφέ ίδιου τύπου ταυτόχρονα (πχ 2 διαφορετικά delay ή flanger με chorus) ή δυο καμπίνες. Επίσης θα ήθελα το κουρδιστήρι της να ήταν λίίίίγο πιο ακριβές. Κατά τ' άλλα... είναι άψογη! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2011 Βρήκα τι δεν μου αρέσει στο G3. Δε μου αρέσει που δεν έχει έναν... TigerSHARC στα 450MHz, και τη δυνατότητα να τρέχει 10 εφφέ μαζί. Γιατί στην ισχύ του επεξεργαστή... τσιγκουνεύτηκαν οι μάγκες. Χαλάλι, ας περιμένουμε την G9. ;D ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Εχω την ΗD 300. Μου αρέσουν για πρώτη φορά οι προσωμειωσεις ενισχυτων σε πεταλιερα. Δεν μου αρέσει που δεν απενεργοποιούνται οι καμπίνες. Που δεν μπορείς να συνδυάσεις όλα τα εφέ μεταξύ τους , που δεν έχει εργονομικο κουμπί μάστερ βολιουμ , που έχει υπερβολικά πολλές και άχρηστες παράμετροποιησεις , που όλα τα εφέ στην εργοστασιακή του μορφή είναι εντελώς αρηθμυστα , που δεν έχει βολιουμ το λάιν in , που ο ήχος του λάιν in δεν περνάει στο usb , που έχει τόσο μικρή οθόνη , που θα μπορούσε το eq της να είναι λίγο πιο ευαίσθητο. http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Εχω την ΗD 300. Μου αρέσουν για πρώτη φορά οι προσωμειωσεις ενισχυτων σε πεταλιερα. Δεν μου αρέσει που δεν απενεργοποιούνται οι καμπίνες. Που δεν μπορείς να συνδυάσεις όλα τα εφέ μεταξύ τους , που δεν έχει εργονομικο κουμπί μάστερ βολιουμ , που έχει υπερβολικά πολλές και άχρηστες παράμετροποιησεις , που όλα τα εφέ στην εργοστασιακή του μορφή είναι εντελώς αρηθμυστα , που δεν έχει βολιουμ το λάιν in , που ο ήχος του λάιν in δεν περνάει στο usb , που έχει τόσο μικρή οθόνη , που θα μπορούσε το eq της να είναι λίγο πιο ευαίσθητο. και τοτε γιατι την πηρες ? ??? ??? εσενα δεν σου αρεσει σχεδον τιποτα απο αυτην think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 και τοτε γιατι την πηρες ? ??? ??? τον παρασύρανε κάτι παλιόπαιδα από κάποιο Νoiz...και όπως και για τις υπόλοιπες αγορές που έκανε... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 τον παρασύρανε κάτι παλιόπαιδα από κάποιο Νoiz...και όπως και για τις υπόλοιπες αγορές που έκανε... ναι αλλα ητανε και ολη μαυρη...κατι που πιστευω ειναι σημαντικο εαν παιζεις τετοια μουσικη.... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Το μόνο που μου άρεσε ήταν οι προσωμειωσεις. Κατά τα αλλά έχει τραγικές ελλείψεις... Η rp500 επί παραδείγματι είναι κατά πολύ πιο ολοκληρωμένη... Ας ελπίσουμε ότι ορισμένα από τα παραπάνω θα βελτιωθούν με κανένα νέο φίρμγουιρ http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Εχω την ΗD 300. Μου αρέσουν για πρώτη φορά οι προσωμειωσεις ενισχυτων σε πεταλιερα. Δεν μου αρέσει που δεν απενεργοποιούνται οι καμπίνες. Που δεν μπορείς να συνδυάσεις όλα τα εφέ μεταξύ τους , που δεν έχει εργονομικο κουμπί μάστερ βολιουμ , που έχει υπερβολικά πολλές και άχρηστες παράμετροποιησεις , που όλα τα εφέ στην εργοστασιακή του μορφή είναι εντελώς αρηθμυστα , που δεν έχει βολιουμ το λάιν in , που ο ήχος του λάιν in δεν περνάει στο usb , που έχει τόσο μικρή οθόνη , που θα μπορούσε το eq της να είναι λίγο πιο ευαίσθητο. does not compute https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
co_malli Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 κατεχω την tonelab st μεταχειρησμενη και την βαζω σε ενισχυτη vox vight train....η πεταλιερα ειναι ευχρησστη και για τα λευτα τησ αξιζει...ΑΛΛΑ.... τα καθαρα του ενισχυτη τα υποβιβαζει αρκετα....τα διστορτιον οσο καλλα και να ειναι δεν συγρινονται με καποιου καλου πεταλιου στη ζωντανια και ευκρηνεια ηχου...δεν χερω για τισ αλλες τονελαβ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση