sofison Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Μπράβο φίλε μου πολύ καλή η δουλειά σου. Έφτιαξες ένα όμορφο όργανο (αν και προσωπικά θα ήθελα λίγο χρωματάκι βρε αδερφέ αλλά αυτά είναι γούστα). Δεν μας μιλάς λίγο για τα βερνίκια και διαδικασία που ακολούθησες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnny guitar Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 πολυ καλη δουλεία μπραβο απο ξύλα τι? ααααα!!!!! παραγγελιες δεχεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagpanag Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Από την πρώτη στιγμή ήθελα να είναι στο φυσικό της χρώμα,για αυτό δεν την χρωμάτισα. Το βερνίκι που έχει περαστεί λέγετε δύο συστατικών.Η απόχρωσή του είναι σατινέ.Η διαδικασία είναι η εξής. Πρώτα περάστηκε ένα χέρι ώστε να γεμίσουν οι πόροι.Με το που τράβηξε τρίφτηκε και περάστηκε ξανά τρεις φορές με ίδιο βερνίκι αλλά πιο "λεπτής" (καλύτερο φινίρισμα δλδ,πιο προσεχτικό) μορφής και "σταυρωτά",δλδ περάσματα κάθετα το ένα στο άλλο.Ενδιάμεσα εννοήτε ότι τριβόταν σε κάθε χέρι. Φίλε μου Johnny,δεν είμαι κατασκευαστής,το κάνω καθαρά από hobby και αγάπη. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagpanag Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Και επειδή το ξέχασα,τα ξύλα είναι νιαγκόν(είδος μαονιού)στο σώμα και η ταστιέρα τριανταφυλλιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickzero Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 τωρα που πηρε φορα ο φιλος μας θα μας φτιαξει και μια τελε....?ε????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ramboaristos Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 μια ερωτηση, γιατι κι εγω ενδιαφερομαι να κανω κανα τετοιο project,ποσο σου στοιχισε ολη η δουλεια αν επιτρεπεται? αν παραγγειλω, τα κομματια απο θωμα μαζι με ταξυλα, τα παντα και αλλλαξω μετα μαγνητες και ολα τα σχετικα, ποσο λετε οτι θα μου βγει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sofison Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 μια ερωτηση, γιατι κι εγω ενδιαφερομαι να κανω κανα τετοιο project,ποσο σου στοιχισε ολη η δουλεια αν επιτρεπεται? αν παραγγειλω, τα κομματια απο θωμα μαζι με ταξυλα, τα παντα και αλλλαξω μετα μαγνητες και ολα τα σχετικα, ποσο λετε οτι θα μου βγει? 1ον) Εξαρτάται από το εάν έχεις ξανακάνει την διαδικασία (ειδικά το φινίρισμα είναι βάσανο άμα δεν ξέρεις) 2ον) Εξαρτάται από το τι θα βάλεις (μαγνήτες, hardware, κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Εγώ που έκανα κάτι παρόμοιο http://www.noiz.gr/index.php?topic=172902.0 μου πήγε κοντά στα 500 ευρώ χώρια τα βερνίκια που ήταν δώρο https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Πολύ όμορφη κιθάρα. Συγχαρητήρια για τη δουλειά σου. Δεν ανεβάζεις και τίποτα κλιπάκια να την ακούσουμε κι όλας; Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagpanag Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Μου πήγε περίπου 600 ευρώ.Με Gibson μαγνήτες,gottho hardware,ποτενσιόμετρα,διακόπτες,knobs...... Φίλε mkm,συγχαρητήρια για το δικό σου project,πραγματικά φένεται πολύ ποιοτική και προσεγμένη δουλειά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση