inkve Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 καλημερα καταρχην και μπαινω κατευθειαν στο θεμα... παιζω με εναν carvin legacy(κεφαλη)...τον τελευταιο εναμιση μηνα ειχα παρατηρησει αδικαιολογητες πτωσεις τασεις και σχετικα συχνες(ΔΕΗ),,, οταν συμβαινει αυτο ο ηχος περιεργως δυναμωνει σε ενταση και πριμαρει χανωντας μεσαια και μπασσα... οκ...τον εβαζα standby και μετα απο λιγο ολα ενταξει... τις τελευταιες μερες ομως και ενω ολα ειναι μια χαρα συνεχιζονται καποιες μικρες αυξομειωσεις τις εντασης ομως ο ηχος παραμενει το ιδιο αδειος απο μεσσαια και μπασσα....δεν πριμαρει τοσο πολυ οσο αρχικα ανεφερα ομως παραμενει <<αδειος>>και φυσικα αυτο ειναι τρομερα ενοχλητικο... λες και ξαφνικα ο ηχος μετατρεπεται σε τρανζιστορ...ακομα και οταν οι αυξομειωσεις στην ενταση σταματανε παραμενει το ιδιο ασχημος!! ελεγχω καλωδια...ολα οκ ελεγχω κιθαρα..βυσμα ποτενσιομετρα κτλ...ολα οκ κοιταω τις λαμπες...τουλαχιστον απο οτι βλεπω ολες αναβουν και δεν δειχνει καποια να ειναι εξασθενημενη η και καμμενη με μαυριλα και δαχτυλιδια ελεγχω send return...ολα οκ... ελεγχω ποδοδιακοπτη(ποτε δεν ξερεις)ολα οκ... ελεγχω τα ohm μηπως και τοσο καιρο εχω κανει την ηλιθιοτητα...ολα οκ παιζω εντελως καρφι μηπως κατι μου εχει ξεφυγει...και τιποτα..ο ηχος το ιδιο ασχημος... ο ενισχυτης βρισκεται οντως διπλα σε καποιες συσκευες...τηλεοραση,pc,dvd και διαφορα πολυμπριζα και αυτο λειτουργει ανασταλτικα ομως εδω και εναν χρονο τιποτα τετοιο δεν ειχε παρουσιαστει...για την ακριβεια δεν ειχε παρουσιαστει κανενα απολυτως προβλημα.. τι συμβαινει λοιπον δεν ξερω και για αυτο σας γραφω... προτασεις βοηθειας,συμβουλες.αναλογες σπαστικες εμπειριες και πως εχετε εσεις αντιμετωπισει παρομοια κατασταση πειτε την γνωμη σας γιατι εγω μεχρι εδω ειμαι...ουτε τεχνικος ειμαι ουτε γνωριζω σε βαθος τετοια πραγματα και σιγουρα δεν μπορω να κρινω καθαρα.. ευχαριστω εκ των προτερων και περιμενω με αγωνια :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Προφανως η ΔΕΗ εστειλε τις λαμπες σου για βρουβες. Αλλαξε της. ο ενισχυτης βρισκεται οντως διπλα σε καποιες συσκευες... και αυτο λειτουργει ανασταλτικα γιατι ...λειτουργει ανασταλτικα?πρωτη μου φορα το ακουω αυτο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Δεν πιστεύω ότι οι διακυμάνσεις τάσης έκαναν κακό στις λάμπες εκτός και αν ήταν μεγάλες διακυμάνσεις και οι λάμπες σου ήταν hot biased ήδη. Οι λάμπες (αντίθετα με τα ψηφιακά) είναι ανθεκτικές στις διακυμάνσεις. Αλλά σαφώς δεν αποκλείεται. Και ένα σετ λυχνιών δεν πάει χαμένο. Αφού έχεις τέτοιο πρόβλημα, ένας σταθεροποιητής τάσης θα ήταν καλό να υπάρχει στην αλυσίδα σου. ο ενισχυτης βρισκεται οντως διπλα σε καποιες συσκευες...τηλεοραση,pc,dvd και διαφορα πολυμπριζα και αυτο λειτουργει ανασταλτικα ομως εδω και εναν χρονο τιποτα τετοιο δεν ειχε παρουσιαστει... Αν και συσκευές όπως πλυντήριο όντως επιρρεάζουν, δεν νομίζω ότι είναι σε τέτοιο βαθμό που να κάνουν τη λάμπα τρανζίστορ. Απλώς, ενίοτε, εισάγουν θόρυβο. Δύσκολο να εμφανίστηκε ξαφνικά. Απλά, βγάλε όλες αυτές τις συσκευές από τις πρίζες και δοκίμασε. Το μεγάφωνο το τσέκαρες; Τροφοδοσία; Tonestack; Περίμενε να ξυπνήσουν και τα άλλα τα παιδιά που ξέρουν. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Να αλάξεις πρώτα τις προενισχύτριες είχα παρόμοιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Και εγω προς λαμπες θα πηγαινα...με την εννοια του οτι δεν υπαρχουν και τοοοοσα πολλα πραγματα μεσα στον ενισχυτη σου που θα μπορουσαν να χαλασουν απο διακυμανσεις τασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Να αλάξεις πρώτα τις προενισχύτριες είχα παρόμοιο πρόβλημα. Πρώτο και ευκολότερο βήμα, απαραιτήτως. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
inkve Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 ευχαριστω παιδια....ευχαριστω πολυ... ολως περιεργως ο ενισχυτης σημερα δεν εκανε ακροβατικα ομως επιφυλασομαι διοτι αυτα εχουν επαναληφθει εναμιση μηνα τωρα... να σας πω την αληθεια το να αλλαξω λαμπες αποτι καταλαβαινω ισως ειναι το λιγοτερο που θα μπορουσα να παθω απο την ΔΕΗ..!!!ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!! Superfunk ισως ημουν λιγο υπερβολικος για την τηλεοραση και το dvd :) αλλα δεν ειναι ψεμα οτι συσκευες οπως η κουζινα που ρουφαει πολυ ρευμα μπορουν να εππηρεασουν :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 η κουζίνα σου πιθανότατα βρίσκεται σε δικιά της αποκλειστική γραμμή παροχής πριν κάνεις ο,τιδήποτε πάρε ένα σταθεροποιητή, γύρω στο 50άρικο έχουν της APC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 δοκιμασε αλλες λαμπες και ,,, μπριζα 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 Οι αυξομειώσεις μπορεί να είναι λυχνίες αλλά και... οτιδήποτε άλλο! Εννοείται, όμως, το πρώτο πράγμα, όπως είπαν και όλοι οι συμφορουμίτες, είναι να τις αλλάξεις και να δεις αν το πρόβλημά σου συνεχίζεται. Ειδικά αν έχεις ακόμη τις μαμίσιες, επιβάλλεται η αλλαγή τους! Από περιέργεια, αλλά πως καταλαβαίνεις ότι έχεις αυξομειώσεις της τάσης? Έχεις ιδέα πόσο πάνω ή κάτω μεταβάλλεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση