skouter Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2006 Γειαααα σας υπερπληκτραδες!!Καινουργιος στο forum. Τι να πω,δεν εχω καποιο ειδωλο.Πολλοι και διαφοροι ειναι αυτοι που μου αρεσουν.Απλα εχω μια μικρη προτιμηση στον Βασιλη Γκουνταρουλη απο τα ξυλινα σπαθια και στον Mike mcknight που ειναι ο βασικος πληκτρας της madonna. Καλα να περνατε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2006 Γιωργος Κατσανος(Ομαδικη Αποδραση) Jordan Rudess. Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexd Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Αξιζει να αναφερθει και ο Richard Barbieri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
shock Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Chuck Lavell και ένας Ελληνας ο Βαγγέλης Σαίτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GUS Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Giorgio Moroder !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alpatman Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 ο Κορκολης ειναι τεραστιος μουσικος , ανετα παιζει οποιοδηποτε ειδος , αλλα κατα την ταπεινη μου γνωμη εχει δωσει ,μεχρι στιγμης ,πολυ μικρο δειγμα των δυνατοτητων του . απο πολλους 'μαγους' των keybords , ειναι πολυ καλυτερος , αυτο δεν σημαινει οτι παραγει καλυτερη μουσικη βεβαια , να πω κιεγω καποιους πληκτραδες jeffrey Downes - Asia d.Paich -Toto j.Kein -journey επισης ενας κιθαριστας , ο Ε.V.Hallen , επαιξε πιο θεαματικα πραγματα απο πολλους πληκτραδες alp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GUS Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 sorry ξεχασα να αναφερω κατι πολυ σημαντικο THE KRAFTWERK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 και από εμένα classic rock "πληκτράδες" και όχι μόνο :lol: Jon Lord (πραγματικά ο άνθρωπος είναι μουσική διάνοια) Don Airey (και γενικότερα όλοι οι πληκτράδες των Rainbow...) Ray Manzarek In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Μια και είναι και επίκαιρο, εμένα με εμπνέει ο Vangelis. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
old_nick Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2006 Jon Lord, Don Airey, Geoff Nicholls, Ken Hensley Ξανά μανά αθεράπευτος :lol: Tigka metal!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση