NemOOO Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά τι άλλα? ¶σχετο, αλλά έχετε κανέναν πληκτρά είδωλο.... Αν ναί ποιός είναι αυτός? Γενικά εμένα μου αρέσει ο Jon Lord των Deep Purple αλλά και απο ελληνικά συγκροτήματα έχω ξεχωρίσει κάποιους όπως ο Αχιλλέας Τσιτούρας των <<Μωρά στη Φωτιά>>..... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2006 Administrator Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2006 Tom Coster, Jimmy Smith, Stevie Wonder, Joe Sample, Donald Fagen. Από έλληνες ο Δημήτρης Πλαγιάνης και ο Γιώργος Κοντραφούρης. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2006 Vitali Kuprij Jens Johansson Derek Sherinian Kevin Moore Keith Emerson Μπαμπης Κατσιωνης Στεφανος Κορκολης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xristos69 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2006 Βασίλης Τσαμπροπουλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2006 Ο JORDAN RUDES To μέλος του noiz και φίλος με nickname macker Ο Κορκολής μου αρέσει και εμένα Μου αρέσει και ο εαυτός μου καμιά φορά αλλά δεν είμαι ακόμα γνωστός (δεν με ξέρει ούτε η μάνα μου) :lol: Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2006 1. Jon Lord (Deep Purple) 2. Alex Staropoli (Rhapsody) 3. Jens Johanson (Stratovarius) 4. Tuomas Holopainen (Nightwish) ....................................... Επισης τρομερος πληκτράς αυτος τον Symphony X, καθως και ο Στεφανος Κορκολης αν και ο τελευταιος δεν νομιζω οτι ανοικει στην κατηγορια αφου ειναι 100% πιανιστας ο ανθρωπος. Οτι εχω ακουσει μεχρι σημερα με αφησαν με κατι σαγόνια ως το πάτωμα. Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2006 Γιώργος Κοντραφούρης και Σταύρος Λάντσιας. www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2006 Jordan Ruddess (ο άνθρωπος είναι θεός...) Keith Emerson Keith Jarrett (πιανίστας μεν, απίστευτος δε) Kevin Moore Σταύρος Λάντσιας Τάσος Σταύρακας (ψιλοάγνωστος αλλά είναι φοβερός) Στέφανος Κορκολής Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2006 Thanx παιδιά... Ήθελα να ακούσω κάτι παραπάνω απο αυτά που ξέρω... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Goatbarber Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2006 Chick Corea............(πληκτρα, πιανο, Rhodes, τυμπανα και οτι αλλο "κατσει") .........................ΘΕΟΣ............................... Υ.Γ. Θεός εννοείται μετά απο τον ΘΕΟ JIMI!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) "Simplicity is gold" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση