wasted Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Και ξέρω ότι χάρη σε αυτόν θα μπορέσω να δώ απο κοντά το Mike stern. Με Dennis Chambers παρακαλώ. Εννοείται ότι θα είμαι εκεί. E μπορει να συναντηθουμε τότε. Πολύ ευχαρίστως. Θα πέσει πουμου. Κι αν κάποιος άλλος φίλος είναι εκεί ας το πει. :) Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konio Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 πολύ σωστός...με μια εξαίρεση όμως:ο Drummer των Peppers δεν ξέρει να παίζει...είναι τρελό αμπάλι...στην άποψή σου πάντως σωστός είσαι... ;) ;) ελεος ρε αρχηγε μου!! :o ειπαμε δεν ειναι και ο Steve Jordan αλλα ΞΕΡΕΙ να παιζει (αν μη τι αλλο......) +1000 Για την ακρίβεια, παίζει φοβερά τύμπανα ο τύπος. Άσχετα που δεν κάνει παπατζιλίκια και εντυπωσιακά breaks, δύσκολα βρίσκεται ντράμερ με τέτοιο χτύπημα και τόσο καλό γούστο σε όσα παίζει. Γνώμη μου φυσικά αλλά και αντικειμενικά να το δούμε, άμπαλος ο Chad Smith; ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ! ;D Sorry για το off-topic... :-[ συγνωμη φιλε, αλλα χωρις παρεξηγηση εχεις καμια ιδεα του ξερω να παιζω τυμπανα????? ο τυπος ειναι απολιθωμένος. ελεος τωρα μην τον βγαλετε και καλυτερο στην ελλαδα. δεν εχει το δικαιωμα να αποκαλειτε ντραμερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Άμα σας λέω στο άλλο θρεντ ότι κάνουν μπαμ... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Άμα σας λέω στο άλλο θρεντ ότι κάνουν μπαμ... πόσο δίκιο έχεις... https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 sorry που συνεχίζω το άσχετο θέμα με τον smith αλλά ο τύπος είναι καλός μόνο σε αυτό που κάνει και μεταξύ μας δεν κάνει και τίποτα τρελό (έκανε ένα σόλο στο modern drummer που το έπαιζα και εγώ και επίσης έπαιζε επι 4 λεπτά το ίδιο πράγμα) δεν τον μηδενίζω αλλά δε θα γραφτούν στην ιστορία και αυτά που έκανε.....άσε που είναι ελαφρώς μονοδιάστατος και προβλέψιμος. Αναγνωρίζω βέβαια το δυνατό και αλήτικο παίξιμό του αλλά ως εκεί.... φάτε με.... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν οι ντράμμερ στην Ελλάδα ειναι ότι "φοβούνται" τα τύμπανα και δεν τα χτυπάνε δυνατά,αυτό και η έλειψη δυναμικών και σωστού Feel των 4/4... πεσ'τα ρε SF Νίκος Τουλιάτος-Αυτοσχεδιάζοντας στο Μικρό Μουσικό Θέατρο .... ο καλύτερος Έλληνας ντραμίστας. Τι λέτε; Σιγα τα αυγα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση