Jasemeister Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Δεν έχω φτάσει ακόμη στο σημείο να μιλάω με υπολογιστές! ;D Κάτσε να κάνεις level up να φτάσεις 10 Κάρμα και να φουλάρεις στο μάννα (ζμπόινγκ) και να δεις που θα γίνει κι'αυτό. Μέχρι και στα ξύλα θα μιλάς να τα ρωτάς αν είναι κουρδισμένα ή ξεκούρδιστα :P :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konio Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 αν απαγορευεται να ανοιγω ξανα παλια θεματα να με αναφερεις στον server >:(. Αν οχι τοτε καλυτερα κλεισε την ασκοπη κουβεντα με τελειως διαφορετικο περιεχομενο απο το αρχικο θεμα :-X. ο αλλος που θα μπει δεν θελει να μαθει αν πρεπει να ψαχνει παλια θεματα αλλα μια απαντηση ή μια αποψη αλλων ατομων για το συγκεκριμενο θεμα που θελει. αν θες τετοιες ασκοπες κουβεντουλες ανοιξε ενα θεμα αντιπαραθεσεων και κανε οσες θες..... Καταρχήν, ο server (όπως είπε και ο Boukaw7) είναι ένας υπολογιστής! Τι μπορεί να σου κάνει ένα PC αν σε αναφέρω, να σε μοιράσει μέσω FTP μήπως; ;D Δεύτερον, πιστεύεις ότι "ο άλλος" που θα ψάξει τα παλιά θέματα του Noiz, θα στεναχωρηθεί πάρα πολύ αν δεν μπορέσει να μάθει ότι δεν γουστάρεις τον Τουλιάτο; Σιγά την πληροφορία εδώ που τα λέμε... Δε με απασχολεί που ξεθάφτηκε το θέμα, απλά είναι τελείως άκυρο θέμα. Ούτε μια στάλα πραγματικής γνώσης, ούτε ένας λόγος να ξαναρχίσει μια τέτοια κουβέντα. Δεν έχουμε τίποτα καλύτερο να συζητήσουμε λέω εγώ; ναι. και πληροφοριακα, πλεον server εκτος απ το μηχανημα λεμε μεταφορικος και αυτον που ειναι ιδιοκτητης του site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 ... ... Υameth σέρβιρέ μου έναν ελληνικό πολλά βαρύ με όχι (και γρήγορα)!! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 ναι. και πληροφοριακα, πλεον server εκτος απ το μηχανημα λεμε μεταφορικος και αυτον που ειναι ιδιοκτητης του site. Λες ε; Και οι mods λέγονται clusters; Ρε τι μαθαίνουμε απόψε.... ;D ;D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Πάντως αν δε σας αρέσει το topic,μπορουμε να μετατρέψουμε το thread σε διαγωνισμό με ring girls.Πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konio Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 ναι. και πληροφοριακα, πλεον server εκτος απ το μηχανημα λεμε μεταφορικος και αυτον που ειναι ιδιοκτητης του site. Λες ε; Και οι mods λέγονται clusters; Ρε τι μαθαίνουμε απόψε.... ;D ;D ε ναι, να μαθαίνεις κατι που και που, δεν ειναι κακο.... ποτε δεν ξερεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Οκ να εξηγηθώ...εννοώ ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων ντράμμερ "σφίγγεται" πολύ όταν παίζει 4/4 με αποτέλεσμα το απαίσιο ρυθμικό Feel και το ανύπαρκτο GROOVE στα περισσότερα γκρούπ. Δεν εννοώ ότι παίζουν 3/4 αλλά ότι ο ΤΡΟΠΟΣ που παίζουν 4/4 περισσότερο ζειμπέκικο θυμίζει παρά ροκ και φάνκ. Για να τα κάνω πιό λιανά ακόμα ακούστε ένα απλό 4/4 μπήτ από τον ντράμμερ των RED HOT CHILLY PEPPERS και ένα από τον ντράμμερ των ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ή του ΠΑΠΑΚΩΝ/ΝΟΥ για να καταλάβετε τι θελω να πώ :D πολύ σωστός...με μια εξαίρεση όμως:ο Drummer των Peppers δεν ξέρει να παίζει...είναι τρελό αμπάλι...στην άποψή σου πάντως σωστός είσαι... ;) ;) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takisdim1984 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 δεν ξερω αν το θεμα εχει ξεφυγει αλλα θα αναφερθω στον τιτλο: Nικος Τουλιατος ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΛΑΠΑΤΣΙΜΠΑΛΙΕΡΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!! οτι εχω ακουσει απο αυτον ειναι ασυναρτησιες και πραγματικα δεν νομιζω οτι ξερω χειροτερο κρουστο ή ντραμερ! Ομως το ζουμι της υποθεσης ειναι οτι αντι να παιζει σε κανενα πανηγυρι (στην καλυτερη), αυτολανσαρεται ως η ελληνικη προσεγγιση των τζαζ-εθνικ κρουστων!Ενδεικτικο παραδειγμα του στην Ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι!!!Καμια δεοντολογια, κανενας ελεγχος !! Μερικες φορες μετανιωνω αν τα χωνω σε κανενα μεσα στο νοιζ ( αν και ομολογουμενως το επιπεδο των περισσοτερων ειναι πολυ χαμηλο), γιατι μιλαμε κυριως για ερασιτεχνες, ατομα που απλα θελουν να απολαυσουν αβιαστα και χωρις ευθυνες τη μουσικη τους και πολυ καλα κανουν!! Οταν ομως τουλιατοι, αμπλιανιτιδες, φακαναδες και πολλοι αλλοι εχουν αυτοχρηστει μεντορες αυτοματα φερουν ευθυνη και πρεπει καποια στιγμη να τ'ακουσουνε.Γαιτι οχι μονο πηραν στο λαιμο τους ατομα τα οποια χτιζουν αθορυβα εδω και δεκαετιες καριερες και προσωπικη ταυτοτητα στη μουσικη, αλλα ακομα χειροτερα διδασκουν!!! Αντε λοιπον, φανταστειτε την μελοντικη γενια των ελληνων μουσικων που θα εχει μαθει κιθαρα απο τον αμπλιανιτη, μπασο απο το φακανα και κρουστα απο το τουλιατο! παλι καλα που δεν κανει μαθηματα ο Κατσαρος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Αντε λοιπον, φανταστειτε την μελοντικη γενια των ελληνων μουσικων που θα εχει μαθει κιθαρα απο τον αμπλιανιτη, μπασο απο το φακανα και κρουστα απο το τουλιατο! Για τους υπολοιπους δεν εχω ιδία αποψη,αλλα με τον Αμπλιανίτη εχω βρεθεί σε μαθήματά του και ειλικρινα δεν καταλαβαίνω αυτή την εμπαθεια.(καρά-)Σπουδαγμένος μουσικός είναι και διδάσκει,ποιό είναι το πρόβλημα?Έχεις ακούσει μαθητές του και έχεις δυσανασχετήσει?Δλδ αν δεν έκανε ο Αμπλιανίτης μάθηματα ποιός θα επρεπε να κάνει? Εδώ βάζουν αγγελίες "καθηγητές" που διδασκουν σρεντ χωρίς να εχουν οι ιδιοι κάποιο τεκμήριο των "γνώσεων" τους... https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Για τους υπολοιπους δεν εχω ιδία αποψη,αλλα με τον Αμπλιανίτη εχω βρεθεί σε μαθήματά του και ειλικρινα δεν καταλαβαίνω αυτή την εμπαθεια.(καρά-)Σπουδαγμένος μουσικός είναι και διδάσκει,ποιό είναι το πρόβλημα?Έχεις ακούσει μαθητές του και έχεις δυσανασχετήσει?Δλδ αν δεν έκανε ο Αμπλιανίτης μάθηματα ποιός θα επρεπε να κάνει? Εδώ βάζουν αγγελίες "καθηγητές" που διδασκουν σρεντ χωρίς να εχουν οι ιδιοι κάποιο τεκμήριο των "γνώσεων" τους... Πολυ σωστος Blue.Εχω δει μαθητες του Αμπλιανιτη με πολυ καλο επιπεδο και μεγαλη προοδο.Οσο για τους σρενταδες...πεστα χρυσοστομε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση