spiros69 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Θα ήθελα τη γνώμη σας για το τι θα μου ήταν πιό χρήσιμο σαν αγορά για Booster...είμαι μεταξύ αυτών των 2...ΜΧR Micro Amp και MXR MC 401 CAE Boost... Θέλω να δίνω λίγο ένταση και λίγο drive παραπάνω με αυτά.. Παίζω με τον Orange Tinny terror kai 4x12 Ashdown καμπινα εντελώς καρφί... seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Κατα την ταπεινη μου γνωμη μακραν το δευτερο (το οποιο ειναι βεβαια και λιγο πιο ακριβο)... Ειναι εξαιρετικο τοσο για να μπουσταρεις το σημα σου οσο και να ''σπρωξεις'' λιγο παραπανω το gain του ενισχυτη σου. ;) Υ.Γ. Καπου εχει παρει το ματι μου τον Bob Chappers να παιζει με εναν Tiny Terror (με το volume στο 1 παρακαλω!) και το MC 401 ακριβως για αυτη τη χρηση (περισσοτερο gain). Ιδου: Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Tα εχω δει ολα αυτά τα videos φίλε μου 8)...αλλά πρόσφατα είδα κι αυτό εξ ου και το δίλημμα ;) http://www.youtube.com/watch?v=YLsqSLmJm44 seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Καμμιά άλλη άποψη επί του θέματος?? :) seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AKALOUPOTOS Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 κοιτα επειδη εχω και παιζω με δυο mxr microamp εχω το ενα πριν το overdrive πεταλι και ενα μετα.αυτο που ειναι πριν μου δινει περισσοτερο gain και λιγο ενταση παραπανω ακομα και αν το εχω τερμα το ποντεσιομετρο ενω αυτο που ειναι μετα μου ανεβαζει την ενταση του ηδη βρωμικου σηματος.παντος εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα tube screamer για να εχεις αποθεματα και gain και εντασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 ευχαριστώ ΑΚΑΛΟΥΠΩΤΕ :P....Είμαι μεταξύ αυτών των 2 όμως μόνο γιατί θέλω μόνο ένα κλικ έντασης κι ένα κλίκ gain....Τείνω πρός το Micro Amp.. seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Αυτό που θές το κάνουν και τα δύο νομίζω. Αν σε κάποιο μαγαζί υπάρχουν και τα δύο για ένα τεστ, τότε μπορείς να δοκιμάσεις να βρείς άκρη έτσι. Πάντως πραγματικά, νομίζω και τα δύο θα σου κάνουν αυτό που θές και με το παραπάνω, οπότε κρίνε βάσει χρημάτων κυρίως... και ό,τι είναι να κάνεις κάνε το γρήγορα και χωρίς να δυσανασχετείς, γιατί και τα 2 πιστεύω θα σε ικανοποιήσουν τελικά. Αν το ένα 20ευρο παραπάνω που κάνει το MC-401 για σένα δεν είναι τίποτα το σπουδαίο, θα σου έλεγα να πάρεις αυτό... Θές ότι είναι κατασκευή του Bradshaw, θές ότι είναι πιο μούρικο, εγώ με αυτό θα πήγαινα μάλλον (μπούρδα αυτό που είπα, αλλά εγώ αν δεν είχα πρόβλημα με τα λεφτά θα έπαιρνα μάλλον αυτό)... Πάντως μεγάλο δίλημμα κατ'εμέ δεν υφίσταται ιδιαίτερα μεταξύ των 2 που λές, όσο μεταξύ ενός από αυτά τα 2, και του MC-402, καθώς αν και αρκετά ακριβότερο το τελευταίο παρέχει άλλα 3 controls χρήσιμα για να παραμετροποιείς τον "μπουστάρισμα" που δίνεις στον ήχο σου. Οπότε σκέψου τι θές, και κάνε και ένα προγραμματισμό για το τι (και εάν) έχεις σκοπό να πάρεις γενικά και άλλα πράγματα για τον εξοπλισμό σου, έτσι ώστε να καταλήξεις στο πόσα χρήματα θα ήσουν πρόθυμος να δώσεις για ένα booster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mind_victim Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Ένα είναι το Booster: http://www.xotic.us/effects/rc_booster/ Άκουσε το κ πες μας την γνώμη σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Θα συμφωνήσω, μιας και είμαι και γώ κάτοχός του :)... Πάντως, και τα άλλα που προτίθεται να αγοράσει ο spiros69, μια χαρά boosters είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
klhronomos Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Είχα το ίδιο δίλημμα ανάμεσα από το microamp και το EHX LPB-1. Και τα 2 κατά τη γνώμη μου έχουν κουσούρια: Το microamp έκανε τον ήχο πιό πριμαριστό και δεν "έσπρωχνε" καλά το gain τού tubescreamer clone μου. Το LPB είναι μανούλα στο να αυξάνει το gain στα γκαζοπέταλα, αλλά κάνει τον ήχο πιό "παχύ" (βάζει μπάσα) πράγμα που δεν ήθελα. Τελικά κράτησα το ΕΗΧ γιατί ο ήχος του μού ακούγεται πιό φυσικός και σπρώχνει καλύτερα από τού MXR που είναι κάπως "τεχνητός" και υπερβολικά διαυγής γιά τα γούστα μου. Πάντως το 401 λογικά θα είναι καλύτερο από το microamp. Αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση