THEOD Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Γεια σας ηχογραφήσαμε μια πρόβα και ειπα να ανεβάσω ενα απο τα τραγούδια για να μου πείτε τη γνωμη σας. Το σχήμα ειναι τελείως καινούργιο εχει κάνει μονο δυο πρόβες. Το τραγούδι ειναι το γνωστο root 66 Καλη ακροαση root_66.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
strawhats7 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 πολύ καλή άποψη... Απλά γιά τους τύπους ορθογραφικά το κομμάτι είναι route 66. την πάτησα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Χαχαχα είμαι τελείως άχρηστος στην ορθογραφία ευχαριστώ :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Πολύ ωραίο. Με πόρωσε που σε αρκετά σημεία η φωνή θυμίζει Sinatra. Τα συγχαρητήριά μου στον τραγουδιστή. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariossen Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Μπράβο μπράβο βγάζετε πολύ όμορφο feelin' και οι δυναμικές είναι πολύ καλά δεμένες μες το σύνολο!Έχετε την σωστή χημεία.Καλή συνέχεια ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Αν αυτο που ακουσαμε ειναι ΠΡΟΒΑ και αν εχετε κανει ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΠΡΟΒΕΣ, τοτε ειστε ΜΠΑΝΤΑΡΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka-vic Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Αν αυτο ειναι που ακουσαμε ειναι ΠΡΟΒΑ και αν εχετε κανει ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΠΡΟΒΕΣ, τοτε ειστε ΜΠΑΝΤΑΡΑ! +100 Φοβεροι. Συγχαρητιρια σε ολους και προσωπικα στον τραγουδιστη. Τι μπάσο είναι το μπασο? It dont mean a thing, if it ain't got that swing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Τι έγινε μετά τον Elvis και τον Μόρρισον αμφισβητείται και ο θάνατος του Sinatra?lol Απίστευτη φωνή και super jazz-ο-διασκευή. Thumbs up και από εμένα... https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Μια χαρα ειναι σε γενικες γραμμες. Λιγο το swing feel θελει φτιαξιμο κ ειναι οκ.Δεν τονιζει ο μπασος κ ειναι πολυ αγχωμενος και μου φαινεται πως δεν καθεται με τον τυμπανο.Για 2η προβα νταξ ειναι πραματα που μπορουν να διορθωθουν με τον καιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Η διασκευή τα σπάει! Ανέβασε κι άλλα κομμάτια αν μπορείς... :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση