Boom-Bap Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 γεια σας παιδιά! έχω το akai mpc2500 και έχω το εξής πρόβλημα όταν ακούω στο mpc την παραγωγή ακούγεται τέλεια όταν τελειώνω και την ηχογραφώ στο pc μου ακούγεται άχρωμη και άδεια τελείως! :( μήπως φταίει η κάρτα ήχου(audiophile 192)η παίζει κάτι άλλο? ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tablet Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Δηλαδη στο pc στελενεις το main απο το akai? Gaping the mind.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Γιατί να την ηχογραφήσεις στο pc? Δεν μπορείς να την μεταφέρεις στον σκληρό σου μέσω USB? Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Boom-Bap Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Tablet ναι αυτό κάνω. kostri δεν γίνετε αυτό που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tablet Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Θα σου συστηνα να γραψεις ενα ενα τα track σου στο pc. Παρε μια καλη δειγματοληψια του τυπου 88.200/24 και επειτα επεξεργασου τα tracks στο sequencer που δουλευεις στο pc...Δεν ενδεικνται το akai για mixdown κατ ευθειαν..Εγω παντως ετσι το χρησιμοποιουσα και ειχα πολυ καλα αποτελεσματα.. Gaping the mind.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Boom-Bap Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 το έχω δοκιμάσει αλλα το θέμα είναι ότι έχουν μεγάλη απώλεια ήχου όταν τα περνάω στο pc αν πάρω μια καλή κάρτα ήχου πχ την RME FIREFACE 800 θα λυθεί το πρόβλημα η δεν φταίει η κάρτα ήχου? ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tablet Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Aπωλεια σε τι ακριβως?Τι ηχεια εχεις?Για απλη εγγραφη οπως λες δεν φταιει η καρτα ηχου σου σιγουρα..Αλλου ειναι το θεμα..Γινε λιγο ποιο συγκεκριμενος για να σε βοηθησω.. Gaping the mind.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Boom-Bap Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 αν ηχογραφήσω στο pc ας πούμε ένα kick από το mpc στο pc θα ακούγεται "άψυχο" ενώ στο mpc ακούγεται κομπλέ! ::) ηχεία έχω τα yamaha HS80M Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tablet Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 1ον απο ηχεια εισαι πολυ κομπλε.. 2ον το akai που το οδηγεις σε κονσολα? 3ον παιρνεις καλες σταθμες πριν ξεκινησεις την ηχογραφηση(περιπou -3db) Gaping the mind.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Boom-Bap Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 όχι κατευθείαν στην κάρτα ήχου...το 3ο μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση