Ztelioz Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Κοίτα, ουσιαστικά είναι 2 πετάλια σε 1. Αποτελείται από το Fix’d και το Musket fuzz (2 ξεχωριστά κυκλώματα) της ίδιας εταιρίας. Το Fix'd είναι σιλικόνης, για το Musket δεν γνωρίζω κάτι. http://proguitarshop.com/store/fuzz-pedals-c-7/blackout-effectors-fixfuzz-poppies-p-109 http://proguitarshop.com/store/fuzz-pedals-c-7/blackout-effectors-musket-fuzz-pedal-v2-p-111 www.myspace.com/pogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ztelioz Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Πυριτίου εννοούσα.. :) www.myspace.com/pogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rouchlass Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Το διαβασα κ γω χθες πως ειναι 2 πεταλια σε ενα.Ο,τι κ να ειναι παντως απλα τα σπαει!!!Λεω τη Δευτερα να το παραγγειλω απο ebay.ΑΚΡΩΣ ερωτευσιμος ηχος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Arti_Decay Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Zvex fuzz factory και τα μυαλα στα καγγελα... τα κανει όλα... ακριβο βέβαια αλλα θα με θυμηθείς!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ztelioz Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Το διαβασα κ γω χθες πως ειναι 2 πεταλια σε ενα.Ο,τι κ να ειναι παντως απλα τα σπαει!!!Λεω τη Δευτερα να το παραγγειλω απο ebay.ΑΚΡΩΣ ερωτευσιμος ηχος! Το παρήγγειλα σήμερα το μεσημέρι... ;D www.myspace.com/pogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rouchlass Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Zvex fuzz factory και τα μυαλα στα καγγελα... τα κανει όλα... ακριβο βέβαια αλλα θα με θυμηθείς!!!! Το εχω τσεκαρει το Zvex fuzz factory αλλα δε με εχει ικανοποισει ο ηχος του σε κανενα βιντεο.Ενω με το blackout effectors twosome dual fuzz...ρε συ Ztelioz εμεινα παγωτο!H Δευτερα ειναι πολυ κοντα για την παραγγελια μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rouchlass Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2010 Πηρα στα χερια μου το Blackout Effectors Twosome Dual Fuzz.Μετα απο μια εβδομαδα συνυπαρξης μαζι του απλα εχω να πω τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!Απλα αποκτηστε το κ θα με θυμηθειτε....Ωραιος Ztelioz με σενιαρες!Chears... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ztelioz Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2010 Κι εγώ μια από τα ίδια έχω να πω, αν και δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ πολύ μαζί του. Τρομερό εύρος ήχων, σηκώνει πολλή ανακάλυψη.. Να μαντέψω rouchlass ότι έχεις το 277? Μεγειές και καλόπαιχτο! www.myspace.com/pogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
orestisbass Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 πρεπει παραυτα να δοκιμασεις το swollen pickle!!! θα χασεις καθε ιδεα για τα fuzz που ηξερες μεχρι τωρα. και ειδικα για 2 steps down κουρδισμα σκοτωνει!!! http://proguitarshop.com/store/effects-fuzz-pedals-c-602_7/way-huge-swollen-pickle-fuzz-p-641 επεισης μπορεις να ακουσεις το sasquatch της tortuga pedals που και αυτο ειναι πολυ επικυνδυνο πεταλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση