Peruvian Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Κυκλοφόρησε το Official Videoclip απο το τραγούδι "Η Βόλτα" με τη Μαρία Μανιφάβα. Σε στίχους του Δημήτρη Ζ. , ενώ την μουσική υπογράφει ο James Basdanis. Η Παραγωγή του κομματιού έγινε απο τον Κώστα Μπασδάνη. http://www.youtube.com/watch?v=PaPZtrteyIA Όλες οι γνώμες είναι δεκτές!!! My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website
hitman Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Ωραίο βίντεοκλιπ! Μου αρέσει ο "γεμάτος" ήχος χωρίς πολλά όργανα. Shoot him again. His soul is still dancing...
antonisg Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Ωραίο τραγούδι. Ωραίο βιντεοκλίπ. Ωραία φωνή η Μαρία. Στα μείον δεν μου άρεσε η κιθάρα στο 2:21 ~ 2:28, μου φάνηκε λίγο τετριμμένη. threadender
Peruvian Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Ωραίο τραγούδι. Ευχαριστεί πολύ σύσσωμο όλο το team!!! ;D ;D ;D!!! Ωραίο βιντεοκλίπ. Ευχαριστεί αρκετά ο "ψυχασθενής Artworker"!!! :) :) :)!!! Ωραία φωνή η Μαρία. Φαντάζομαι Ευχαριστεί η Μαρία!!!χαχαχα!!! Στα μείον δεν μου άρεσε η κιθάρα στο 2:21 ~ 2:28, μου φάνηκε λίγο τετριμμένη. ::) ::) ::) Το κομμάτι ολοκληρώθηκε σε περίπου 3-4 ημέρες!!!Για να σταλεί σε διαγωνισμό!!! Δηλαδή αρκετά γρήγορα και πιεσμένα...!!!Γιατί ο χρόνος πίεζε καθώς ήταν στο τέλος της προθεσμίας!!! Σίγουρα αν μπορούσαμε να αλλάξουμε κατι στο κομμάτι και εγω και ο Producer θα το κάναμε... Αλλα, καλώς ή κακώς το τραγούδι κατοχυρώθηκε έτσι, αγαπήθηκε και έγινε ψιλογνωστό έτσι...δλδ, έχει πάρει ήδη τη δικιά του πορεία!!! ΥΓ: Ευχαριστούμε για το σχολιασμό! My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website
X-minor Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Αν και δεν είναι ακριβως του γούστου μου, το κομμάτι γενικώς μου άρεσε αρκετά. Πολύ καλή δουλειά, μπράβο σε όλο το team.
Peruvian Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Αν και δεν είναι ακριβως του γούστου μου, το κομμάτι γενικώς μου άρεσε αρκετά. Πολύ καλή δουλειά, μπράβο σε όλο το team. Ευχαριστούμε παλιέ-ελάσσονα!!! ΥΓ: Καταντάει βαρετό το ευχαριστούμε-ευχαριστούμε!!! οπότε ισχύει και για όποιον αλλο σχολιάσει!!! My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website
antonisg Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Το κομμάτι ολοκληρώθηκε σε περίπου 3-4 ημέρες!!! Ακριβώς αυτό κατάλαβα σε εκείνο το σημείο. Κρίμα που είχατε το deadline για να προλάβετε να το δουλέψετε λίγο καλύτερα! threadender
hitman Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2010 Βέβαια αυτό δεν αποκλείει κάποιο μελλοντικό ρεμίξ, και ξέρεις ότι είμαι διατεθιμένος για ψθχεδέλειες... ;D Shoot him again. His soul is still dancing...
skantzos Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2010 πολύ ωραίο τραγούδι. δυστυχώς οι οκτάβες στο ρυθμό είναι ξεκούρδιστες :( "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
Peruvian Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2010 δυστυχώς ?????? Ευτυχώς!!!θα έλεγα!!!χαχαχα!!!Ειναι επιτηδευμένα λιγάκι ξεκούρδιστες για να βγάζουν αυτή την "ανατολική μοριίλα" ;) ;) ;)!!! My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση