Προς το περιεχόμενο

Πάει το αυτόγραφο!! :'(

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλα ρε φιλε και εσυ εκανες ολοκληρο ταξιδι, πηρες αυτογραφο και δεν εβγαλες μια φωτογραφια...?

θυμαμαι που πιο παλια τραβιομασταν 2 και 3 και 4 ωρες πριν τη συναυλια και μετα ψαχναμε ξενοδοχεια κτλ μπας και βρουμε τους μουσικους και παρουμε κανα αυτογραφο...μετα απο τοσα χρονια που τα σκεφτομαι σιγουρα χαμογελαω και θυμαμαι ολες αυτες τις στιγμες παθους και πόρωσης...

αλλα να σου πω κατι φίλε μου...τα αυτογραφα δεν εχουν καμια αξια, αυτο που εχει αξια και δε θα στο κλέψει κανεις ειναι το οτι γνωρισες ενας απο τους αγαπημενους σου μουσικους και εναν απο τους μεγαλύτερους μουσικους της ιστοριας και εκατσες ειπες δυο κουβεντες μαζι του και που ανταλλαξατε και μια χειραψια...

www.reverbnation.com/steamrollerassault

www.youtube.com/user/beeros05

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ενταξει φαντασου να σου ειχαν κλεψει και την αγαπημενη σου κιθαρα?

θα ηταν κομματακι πιο βαρυ

Μία κιθάρα έχω όλη κι όλη και δεν υπάρχει περίπτωση να μου την κλέψουν, την κουβαλάω ΣΥΝΕΧΕΙΑ μαζί μου...  ;D

Πραγματικά κρίμα. Καταλαβαίνω πόσο σημαντικά πρέπει να ήταν αυτά για σένα. Και για μένα θα ήταν. Αν είναι η μοίρα σου, δυστυχώς... Αλλά λίγο σε έχασα στο πώς εκλάπησαν τα πράγματα... Πού τα αφήσατε;

(Οι γονείς σου πολύ cool για να σου πάρουν τέτοιο δώρο...)

Ναι όντως ήταν πολύ σημαντικά!! Τα αφήσαμε μέσα στο δωμάτιο του ίδιου ξενοδοχείου από το οποίο πήρα το αυτόγραφο, στο Σύνταγμα.. Και να φανταστείς πως τελευταία στιγμή γυρνάω, την κοιτάω και σκέφτομαι να την πάρω μαζί μου αλλά μετά λέω: "Μωρέ δεν βαριέσαι;"...  :'(  Ναι όντως είναι πολύ cool!! Μέχρι στιγμής πρέπει να έχουν ξοδέψει πάνω από 2-3 χιλιάρικα για τις "μουσικές μου ανησυχίες"!!  ;D

Απλα σου λεω πως το σημαντικοτερο ολων δε μπορεσαν να σου το κλεψουν και ουτε προκητε

Το μόνο σίγουρο!!!  ;)

Eγω αμα δεν δω αυτογραφο δεν το πιστευω

Κοίτα εκεί που είναι τώρα δεν το βλέπεις με τίποτα.. Πάντως αν θες μπορώ να βγάλω φωτογραφία αυτό που μου έδωσε ο διευθηντής του ξενοδοχείου από αυτά που είχε γράψει ο Santana στο βιβλίο του ξενοδοχείου για να "αντικαταστήσει" το αυτόγραφο..  :)

Πωλούνται:

1.Aυτόγραφο του Santana σε εισητήριο από συναυλία στην Αθήνα το 2009

2.Μια φυσαρμόνικα υπογεγραμμένη από τον Steven Tyler (Aerosmith)

3.Ένα τετράδιο με τραγούδια (δώρο!)

Τιμή εκκίνησης 300Ε 

;D ;D ;D ;D

Πάντως τι να πω ρε παιδιά, άντε πες το αυτόγραφο δεν με πειράζει γιατί όπως είπατε δεν μετράει αυτό αλλά το ότι γνώρισα το είδωλό μου αλλά η φυσαρμόνικα ήταν το καλύτερο δώρο που μου είχαν κάνει ποτέ!!! Περνούσαμε μια μέρα με τους γονείς μου έξω από ένα κατάστημα με μουσικά στο Μόναχο και με είδαν πώς την γλυκοκοιτούσα και κλαιγόμουν ότι δεν είχα λεφτά να την πάρω και την άλλη μέρα, δηλαδή την πρωτοχρονιά, πήγαν και μου την πήραν!!!  :'(  Και μου είχε πει η μάνα μου "Μην την πάρεις μαζί σου, θα την χάσεις!!" όπως και για το αυτόγραφο αλλά εγώ της απάντησα "Και τι θα γίνει αν μπουν κλέφτες στο σπίτι μας και το πάρουν ή πιάσει φωτιά και καταστραφούν;;"..  :'(

Από τον Bach στον Jon Lord.. Αυτό θα πει εξέλιξη!!

Εχεις 2 υπεροχους γονεις, κι ειχες συνομιλία με εναν απο τους μεγαλυτερους μουσικους στον κόσμο. Καταλαβαινω ότι και τα αντικειμενα αποκτανε αξία απο αυτες τις στιγμες, αλλά τελικά οι στιγμες ειναι που αξιζουν και τα αντικειμενα ειναι απλά ενθυμια.

Οπως και να'χει ειναι κριμα που χαθηκαν αλλα γενικα είσαι τυχερος :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου