Michelle Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Γειά σας, Θα ήθελα την βοήθεια σας Λογω αλλαγής παραγγελίας που εχει ήδη γινει θα ηθελα να μου προτείνετε εναν ενισχυτή με price range 670-700 ευρω (τιμες απο dv247, απο εκει εχει γινει η παραγγελια) Παίζω alternative rock κυρίως, με βρωμικα περιπου σε White stripes, pearl jam, mars volta οχι βαρυ distortion, αλλα με ενδιαφέρει να σηκωνει γενικα πετάλια... Δεν υπαρχει ιδιαίτερο προβλημα ήχου καθως δεν ειμαι κατασταλαγμένος στο τι ακριβως θέλω Θέλω απλά κατι καλο.. συνεπως αυτος φαίνεται να ειναι η επικρατεστερη επιλογή.. http://www.dv247.com/guitars/orange-rocker-30w-combo-guitar-amp-combo--34892 η πρώτη επιλογη ήταν ο dsl401 αλλά δεν είμαι σιγουρος τελικα Ευχαριστω εκ των προτέρων I got some, if you need it... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michelle Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Καμια ιδέα ρε παιδια ?? Να κρατησω τον μαρσαλ? Να παρω τον οραντζ? Καποιον αλλον...? Help, εχει πέσει απόγνωση!! :-[ I got some, if you need it... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Εγω θα προτιμουσα τον dsl :) What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michelle Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Βασικα μαλλον με αυτον θα μείνω καθως η παραγγελία μολισ εφυγε απο Αγγλια Παντως κανει για το style που τον θέλω? ή θα τον γυρίσω πίσω..? Αλλες προτάσεις? Με ενδιαφέρει βασικα να μην μεινω με ενα Classik rock ενισχυτη που να μην μπορω να παιξω αυτα που θέλω.. γιατι κ τα λεφτα δεν εινα λιγα... I got some, if you need it... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RazorEdge Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Ένας φίλος μου έχει τον dsl και απ' ότι έχω δεί είναι αρκετά versatile ενισχυτής και καλύπτει τα είδη μουσικής που θες να παίξεις, εγώ στη θέση σου θα τον κράταγα. Άντε και καλόπαιχτος ο νέος σου ενισχυτής! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostisbenning Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Φίλε ειδικά το dv247 έχει τον Marshall jcm2000 dsl50 700 Ευρώ περίπου, έναντι των 1050-1100 Ε που παίζουν σε ΤΗΟΜΑΝΝ οπότε νομίζω ότι αξίζει σαν καβάτζα απ'όσο τον έχω ακούσει! If this isn't hell, it's the next best thing! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση