RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Καληνύχτα σας... :) Ωραίος. Η γάτα μου νόμιζε ότι πήραμε γάτο... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
StergiosKLM Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Γίνεται να γράφετε δίπλα ατο κομμάτι και τον τόνο; Είμαι μουσικά αγράμματος.... :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Έχεις δίκιο Στέργιο, δική μου η παράλειψη για το τελευταίο backing. Είναι Σι ύφεση. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Ενα ακομη τρακ απο εμενα. Να βλεπω συμμετοχες :) Crosscut_Saw_in_B.mp3 just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Έχεις δίκιο Στέργιο, δική μου η παράλειψη για το τελευταίο backing. Είναι Σι ύφεση. Έχε χάρη που δεν έχω φυσαρμόνικα σε Μι ύφεση ... αλλιώς σου λεγα :P www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Ενα ακομη τρακ απο εμενα. Να βλεπω συμμετοχες :) Εδώ κύριε, κύριε! crosscut_saw-jazzjoker.wma Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 adlerbody ωραιος 8) Με τι εγραψες; θενξ γρεγγ. ;) ειναι η warmoth Telecaster μου, DIY wah, DIY Marshall_like πεταλι, twin reverb. Μικροφωνο Sennheiser σε Emu0202. H ηχογραφηση εγινε με reaper. απλα απο το πολυ dend προς το τελος ...ξεκουρδιστηκε! :o wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 θενξ γρεγγ. ;) ειναι η warmoth Telecaster μου, DIY wah, DIY Marshall_like πεταλι, twin reverb. Μικροφωνο Sennheiser σε Emu0202. H ηχογραφηση εγινε με reaper. απλα απο το πολυ dend προς το τελος ...ξεκουρδιστηκε! :o Εισαι σίγουος οτι έπαιξες κιθάρα κι όχι τρομπέτα με plunger mute? ;D Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Εδώ κύριε, κύριε! ζουμερότατο! ευγε! wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Εισαι σίγουος οτι έπαιξες κιθάρα κι όχι τρομπέτα με plunger mute? ;D χεχε... ;) καραμούζα ηταν ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση