Jazzjoker Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Blues για να χαλαρώσουμε το ξεκίνησε ο William αλλά πού να 'ξερε... Ένα σωρό θρεντς και συζητήσεις περί κρίσεως και λύσεων και πρακτικών που οφείλουμε. Κουβέντες και αντιπαραθέσεις, θυμός και λύπη, ελπίδα και απογοήτευση, αντιπαράθεση αλλά και απίστευτη σύμπνοια (πού με καταλάβανε ρε γαμώτο;). Ακούμε όργανα (τα όργανά μας) να λένε την ιστορία του καθενός με τον πιο εύγλωττο τρόπο. Pascal κι εσύ μας έστειλες :) Βλέπω και ακούω σεβασμό και ταπεινότητα που μας λείπει από αλλού. Λέω να συνεχίσουμε εδώ. Υ.Γ. Πού είναι ο Γρηγόρης; Αν δεν εμφανιστεί σύντομα θα γράψω με amplitube! Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Ωραια τα takes ρε παιδες! Υ.Γ. Πού είναι ο Γρηγόρης; Αν δεν εμφανιστεί σύντομα θα γράψω με amplitube! Οχι μη! (αν και το fender μαμει) ;D Θα κανω μαλλον ενα take αυριο :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Blues για να χαλαρώσουμε το ξεκίνησε ο William αλλά πού να 'ξερε... Ένα σωρό θρεντς και συζητήσεις περί κρίσεως και λύσεων και πρακτικών που οφείλουμε. Κουβέντες και αντιπαραθέσεις, θυμός και λύπη, ελπίδα και απογοήτευση, αντιπαράθεση αλλά και απίστευτη σύμπνοια (πού με καταλάβανε ρε γαμώτο;). Ακούμε όργανα (τα όργανά μας) να λένε την ιστορία του καθενός με τον πιο εύγλωττο τρόπο. Jazzjoker σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ο σκοπός που άνοιξα το θρέντ φυσικά και είναι αυτό που ανέφερες για τα περί συζητήσεων πάνω σε παιξίματα και μουσικών απόψεων πάνω στο μπλούζ και όχι μόνο, καθώς το μπλούζ εμπεριέχει και παραπλήσια στύλ, όπως το Jazz Blues, Blues Rock, Funky Blues κλπ κλπ. Ο χρόνος μου πλέον, λόγο δουλειάς, δεν μου επιτρέπει να ανεβάζω πολλά αρχεία (και να γράφω δικά μου takes :'( :'( :'( ), αλλά θα προσπαθήσω να τα μεταφέρω στο λαπιτόπι και να σας τα ανεβάζω απο εκεί. Πρέπει να έχω ακόμα καμιά 20-30άρια κομμάτια για ανέβασμα. Αφεντικό, χώρο έχουμε? ;D Καλό απόγευμα σε όλους. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Λοιπόν. Ανεβάζω κι εγώ ένα μπάκινγκ που ξέθαψα, του οποίου η γκοσπελοαρμονία μου αρέσει πολύ. Όσοι πιστοί, γράψετε τις εκδοχές σας. just_one_night.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michelle Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Gregg Moore impro. :o Gregg Moore respect απόλυτο :P Έφτιαξα φάκελο "Gregg Blues" 8) Προσεχώς θα γίνουμε και αλκοολικοί με την παρτυ σου αφου εχουμε παρατησει την κιθάρα και πινουμε ;D [Άργησα λίγο αλλά μελεταγα το θέμα απο την αρχή κόλλησα βεβαια στον Gregg.. ;D] I got some, if you need it... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Ειπα να γραψω βραδιατικα τιποτα να χαλαρωσω και τελικα νευριασα παραπανω. Αμα δε σε θελει ωρες ωρες... respect κλπ στα προηγουμενα κλιπ δε λεω, τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Κυριακή, ημέρα χαλάρωσης και γιατί όχι δημιουργικότητας. Πάρτε λοιπόν ένα μπάκι-τράκι χαλαρό "φλοϋντοειδές" και χαλαρώστε δημιουργόντας (πωωωω τι έγραψα πάλι ;D ;D ;D ) Floyd_Style_Backing_Track.wma Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Ακόμα μια προσπάθεια από μένα, στο ΦΟΒΕΡΟ backing του jazzjoker ;D justonenight-pascal.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickpulse Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Εδώ είμαστε και μεις, έγραψα κάτι τις πάνω στο backing track που έδωσε ο Jazzjoker , η αρμονία μου θύμιζε λίγο απο Same Old Blues-F.King και λιγο απο Creep-Radiohead :o Just_one_Night__Nickpulse.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 πολυ ωραια πραμμμματα!!! ;D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση