gregg Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Αλλο ενα backing (απο τα αγαπημενα μου) , ελπιζω να το τιμησετε. Have you ever really loved a woman...(Freddie King) Freddie_King_Have_You_Ever_Loved_A_Woman.mp3 just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Οκ τέτοια ώρα έχουμε δύο επιλογές. Η το αφήνουμε για αύριο, ή amplitube. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 χαχα! ψηφιζω amplitube εννοειται! Εδω και η δικη μου εκδοχη, με amplitube 8) οφφ τοπικ/ edit: ρε συ Jazz, ειχες κανει ενα θεμα για την τελε, μπορεις να μου δωσεις το λινκ; (εψαξα και δεν το βρηκα :-\) οφφ τοπικ/ have_you_ever_really.mp3 just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 http://www.noiz.gr/index.php?topic=176562.0 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Καλως σας βρήκα :D τολμώ μια απόπειρα στο track του gregg όσο δεν είναι η γυναίκα εδώ και μπορώ να ανοίξω ενισχυτή δυνατά ;D είναι το 2ο take και έχει και πράσινες μέσα sorry.. have_you_ever_..._kostas80.mp3 www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 πολυ πολυ καλο Κωστα! Μου αρεσε και ο ηχος, με τι εγραψες; just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Πολύ καλό kostas. Γκουντ τζομπ. Γρηγόρη φυσικά ξανάγραψες πάλι. Αυτό το ampiltube όποτε το ακούω, κοιτάζω τον ενισχυτή μου άγρια. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Γεια σου ρε Γρηγόρη Πρώτη φορά που γράφω με mic. ;D Eric Johnson stratocaster - maxon od808 - ibanez stereo chorous - tech 21 boost delay - hot rod deluxe - shure sm57 - Lexicon Ωmega - cubase 5 ..... ούφ τα είπα..... www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Aaaa καλααααα....ολος ο καλος ο κοσμος βλεπω !!!! Δε χρειαζεται να πω αποψη για Γρηγορη και Κωστα...σταθερα ρισπεκτ...και για να δειτε τη διαφορα θα προσπαθησω να κουλογραψω τα γνωστα χαχαχαχα... https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickpulse Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά έχει βρει κανείς το Iceman απο Albert Collins σε backin track? Εψαξα αλλά δε βρήκα κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση