Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Πέφτουνε τα backings βροχή! Ωραία. Να και η δική μου εκδοχή πάνω στο just one night. εσεις απο το μπλουζ να χαλαρωσαμε..μας εχετε αγχωσει !! να προλαβαικνουμε να τα ακουμε και να παιζουμε !! χαπιααα!!! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Εμένα πάλι το just one night μου είπε άλλα και σκέφτηκα να ανεβάσω ένα δείγμα χωρίς τα λόγια. ;D With_georgia_one_night.mp3 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Εμένα πάλι το just one night μου είπε άλλα και σκέφτηκα να ανεβάσω ένα δείγμα χωρίς τα λόγια. ;D Μπράβο chief, δεν μας τα έχεις πει αυτά. Τελικά όσο πιο λίγα και με ψυχή παίζει κάποιος τόσο πιο πολλά λέει. Το έλιωσες στον κομπρέσσορα ή μου φάνηκε? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Εμένα πάλι το just one night μου είπε άλλα και σκέφτηκα να ανεβάσω ένα δείγμα χωρίς τα λόγια. ;D Brother Ray? Is that you? Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Μπα.. καρφί στον Dumble είναι. Κατα τ' άλλα έβαλα λίγο βαθάκι από πάνω. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Ερωτιαρικο ;D Ωραιος Γιαννη! :) Με τι κιθαρα εγραψες και γενικα με τι εξοπλισμο; edit: dumble ??? :P just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Εμένα πάλι το just one night μου είπε άλλα και σκέφτηκα να ανεβάσω ένα δείγμα χωρίς τα λόγια. ;D Μωρέ, τα ίδια μου είπε κι' εμένα, απλά εγώ παίζω πολύ χειρότερα :) (πολύ μου άρεσε, btw. Α, DUMBLE ΕΙΠΕΣ; :o) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Ερωτιαρικο ;D Ωραιος Γιαννη! :) Με τι κιθαρα εγραψες και γενικα με τι εξοπλισμο; edit: dumble ??? :P Fender Strat 60th Anniversary (MIM) με Tonerider City Limits μαγνήτες καρφί στον Dumble. Μικρόφωνο AKG 414 σε Focusrite Red προενισχυτη μικροφώνου στην Tascam FW-1804 καρτα που κατέληξε στο Cubase SX3. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Fender Strat 60th Anniversary (MIM) με Tonerider City Limits μαγνήτες καρφί στον Dumble. Πως? Στρατοκάστερ ήταν? Θα μας τρελάνει το αφεντικό. Θα στοιχημάτιζα ότι ήταν κιθάρα με διπλοπηνιακούς σε fender twin, με compressor. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Καλά το μπζζζ δεν το άκουγες; ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση