Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Ρε πότε προλάβατε και το πήγατε τόσες σελίδες? Έχω χάσει επεισόδια, θα καθήσω να τα κοιτάξω το βράδυ! τρομερη η ατακα σου...δουλευουμε εδω..δεν τα ξυνουμε !! ;D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 την καλησπερα μου....εκατσα και πεταξα κανα 2..3...4...ακκορντα...τα βαλα στον αυτοματα και εκανα αυτο το mpakotrako στην A minor... βιντεο εγγραφη...34.000 αντιτυπα..χρυσο στην Αουτσουκοπλαγια..! http://www.youtube.com/watch?v=M86-8QqHltw www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 πολύ ωραίος φίλε! :) κιθάρα? gear? 8) Fender cs '51 nocaster NOS στο καθαρό κανάλι του mesa boogie dc-3 με ένα crazy tube circuits ziggy ltd overdrive... 2 μικρόφωνα....Heil PR-30 και Audio Technica AT4033se. Βάθια,delay,compression κλπ προστέθηκαν μετά στο mixing. Πολύ ενδιαφέρουσες όλες οι προσεγγίσεις... :) Αναμένω Ηλία και φυσικά pascal γιατί αυτός μας έβαλε στη πρίζα με το συγκεκριμένο. ;) ;D ...εγω γι'αυτό δεν έχω πάει ακόμα για jam στου Νέστορα,εδω και καιρό προετοιμάζομαι για να μην την πατήσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Fender cs '51 nocaster NOS στο καθαρό κανάλι του mesa boogie dc-3 με ένα crazy tube circuits ziggy ltd overdrive... 2 μικρόφωνα....Heil PR-30 και Audio Technica AT4033se. Έλα ρε, έτσι εξηγείται πόσο χάλια ακουγόταν, με τέτοιο μούφα εξοπλισμό τι να κάνεις... 8) :P :P ;D ;D ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Longshadow, διακρίνω μια αστάθεια στην προτίμηση των overdrives, no? Κάθε φορά που σε ακούμε, είτε εισαι με άλλο είτε τεστάρεις δυο-τρία. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Πάντα πιστεύω θα υπάρχει αυτό το ψάξιμο αλλά υπάρχουν και 2-3 που είναι teleσίδικα!... :D (...και το ziggy μάλλον είναι ένα απο αυτά..) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Έγραψα κι' εγώ κάτι :) (εντάξει, πολύ χαίρομαι που το τιμήσατε και ανεβάσατε και ωραία παιξίματα) coldwinter_pascal.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 έπρεπε να το κάνω ποστ εδώ ::)... τέλος πάντων...δίνω το link :) http://www.noiz.gr/index.php?topic=177307.msg450215;topicseen#new Αν θέλετε ακούστε το και σχολιάστε :) http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stevie@ Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Μπράβο! παικταράδες όλοι!!! Πω δεν ξερω ποιο να πρωτοακούσω.. συνεχίστε έτσι!! Pascal&WilliamSats ,respect.. :) www.facebook-codes.info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Xαίρομαι που σου άρεσε...άντε, δώστου κι' εσύ. Τσάμπα είναι ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση