Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 μπραβο ρε φιλε !..να το παιζαμε και μια λαιβ... ;D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 με επίγνωση της ιεροσυλίας του να ανεβάζεις clip μετά τον longshadow... ανεβάζω την χαζομαρούλα που βιαστικά βιαστικά έφτιαξα χτες.... ;) ;) Cold_Winter.mp3 Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 ομορφο ρε!!..τι χαζομαρουλα...το ακουσα κι απο σενα..και απο τον μακροισκιωτο....και εχετε ωραιες τοποθετησεις..νομιζω οτι εχω ακουσει ολοκληρο τραγουδι μετα στιχων..και μπαινετε εσεις μετα.. :)..γινεται και πολυ ροκ εκει στο σταθερο bassline. Τα ακκορντα μου θυμισαν λιγο το Kiss me..sixpence etc...all time classic διαδοχη ακκορντων. ;) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 με επίγνωση της ιεροσυλίας του να ανεβάζεις clip μετά τον longshadow... ανεβάζω την χαζομαρούλα που βιαστικά βιαστικά έφτιαξα χτες.... ;) ;) ...Ε όχι και χαζομαρούλα,ήμαρτον!!! ;) Πολύ ωραίο είναι και τώρα το ακούω για δεύτερη φορά :) Θα προτιμούσα μόνο να ήταν πιο χαμηλά η κιθάρα για να μην σκεπάζει το backing track σε ορισμένα σημεία! μπράβο ;) εντιτ: πρέπει να ακούσεις έμενα να παίζω...εκεί να δεις χαζομαρουλα ;D http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 πάντως τώρα που το ξαναάκουσα θα έπρεπε και εγώ να το κόψω γύρω στο 1.30 - 2.00 βγαίνει αρκετά μεγάλο. Korgious, αλήθεια εσύ θα μπορούσες να γράψεις τρομερά backing tracks, να ανεβάζαμε μετά οι υπόλοιποι και θα ήταν πολύ fun!! Τι λες? :P thak u Sir Muttley, δίκιο έχεις για την ένταση.. βγήκε μπροστά η κιθάρα... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Χειροκροτώ και τους δύο, με ταπεινότητα. :) Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 πάντως τώρα που το ξαναάκουσα θα έπρεπε και εγώ να το κόψω γύρω στο 1.30 - 2.00 βγαίνει αρκετά μεγάλο. Korgious, αλήθεια εσύ θα μπορούσες να γράψεις τρομερά backing tracks, να ανεβάζαμε μετά οι υπόλοιποι και θα ήταν πολύ fun!! Τι λες? :P thak u Sir Muttley, δίκιο έχεις για την ένταση.. βγήκε μπροστά η κιθάρα... δεν γραφω σε midi...δεν εχω καν τον εξοπλισμο home studio.Ολα πανε σε στουντιο οταν ετοιμαζονται στο χαρτι και στα συνθια μου. θελετε να ανεβασω κατι απο βιντεο να παρετε μια ιδεα για το τι επεξεργαζομαι τωρα??..αλλα ειναι οφ τοπικ...παει προς Αλαν Παρσονς. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 JazzJoker περιμένω και εσένα, αφου το έχεις το θέμα... :P Korgious εννοείται ρε συ, αν έχεις βιντεάκι ανέβασε.... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 JazzJoker περιμένω και εσένα, αφου το έχεις το θέμα... :P Korgious εννοείται ρε συ, αν έχεις βιντεάκι ανέβασε.... http://www.youtube.com/watch?v=pqeyPq8fTfc&feature=related καλημερα! http://www.youtube.com/watch?v=09FGke_Q5-U&feature=related www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 τρομερό ύφος και ατμόσφαιρα!!!! Μου άρεσε πολύ.... Μπράβο ρε μαν... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση