pascal Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Δωράκι ένα μπάκι τράκι κι' από μένα (του Guthrie Govan είναι τούτο). Όποιος θέλει, το περιποιείται αναλόγως :) cs1_coldwinter_jt.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Θα το περιποιηθω καταλληλα !! Ωραιος ! :D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Ωραίος Pascal, μόλις βρω χρόνο θα του κάνω ένα κάτι τις ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Μου άρεσε... Θα του κάνω κι εγω μια εγγραφούλα!!... ;D ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Μου άρεσε... Θα του κάνω κι εγω μια εγγραφούλα!!... ;D ;) καλά...εσένα θα σε βάλω να μου το παίξεις live ;D (όποτε, δηλαδή) PS. Έχω κι' άλλα της ιδίας "σειράς" backing tracks. Σιγά- σιγά θα ανεβάσω κι' άλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Δωράκι ένα μπάκι τράκι κι' από μένα (του Guthrie Govan είναι τούτο). Όποιος θέλει, το περιποιείται αναλόγως :) Thanks ;) Έλεγα κι εγώ να ρίξω καμιά πενιά, αλλά μετά είδα ότι θα γράψει και ο longshadow και ψάρωσα ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Thanks ;) Έλεγα κι εγώ να ρίξω καμιά πενιά, αλλά μετά είδα ότι θα γράψει και ο longshadow και ψάρωσα ;D Έχω και το track με την εκτέλεση του Govan από πάνω...οπότε μη μασάς Ηλία. Η σύγκριση θα είναι "σκληρή" για όλους ;D (θα το ανεβάσω αφού ανέβουν μερικές προσπάθειες δικές μας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 αισθάνομαι να με πιέζει το καθήκον.... ;D ;D ;D θα το παλέψω το απόγευμα στο σπίτι αν έχω καθαρό μυαλό.... ωραίος pascal, μας έφτιαξες... ;) Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Κάτι γράψαμε τελικά, αλλά ήταν κάπως μεγαλούτσικο και το "κόντυνα" λίγο... :) Ηλία ασε τα σάπια!!.... :-* ;D coldwinter-longshadow.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 πολύ ωραίος φίλε! :) κιθάρα? gear? 8) http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση