WilliamSats Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Να 'μαι κι εγώ με την καινούρια τέλε μου. Αυτό είναι, πρωινός καφές με μπλουζιές αλά Jazzjoker!!! P.S:Μυρίζω κάτι σε DiMarzio ή Texas Special. ή είναι η ιδέα μου? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Αυτό είναι, πρωινός καφές με μπλουζιές αλά Jazzjoker!!! P.S:Μυρίζω κάτι σε DiMarzio ή Texas Special. ή είναι η ιδέα μου? William, αν δεν έχεις διαβάσει το review που της έκανα και άκουσες τους texas specials τότε θέλω να μου πεις τι βάζεις στ' αυτιά σου να το πάρω :). Di Marzio niet. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 William, αν δεν έχεις διαβάσει το review που της έκανα και άκουσες τους texas specials τότε θέλω να μου πεις τι βάζεις στ' αυτιά σου να το πάρω :). Di Marzio niet. Όχι που είναι? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 http://www.noiz.gr/index.php?topic=176562.30 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 :o :o Πολύ όμορφη!!! (Vintage White & Olympic White είναι τα αγαπημένα μου Fender χρώματα) Έκανες καλή κίνηση, καλόπαιχτη φίλε. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ πολύ. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Μπραβο ρε jazzjoker! μολις ακουσα το κλιπ σου μαν. Super ηχος και ωραιες φρασεις! Ωραιο χρωματακι η τελε ;) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Εγώ πιστεύω πως είστε ένας κ ένας σε αυτό το θρεντ....δεν χάνω ποστ,με το που βλέπω "new" ..τρέχω να ακούσω γιατί ξέρω ότι σίγουρα κάτι κάλο με περιμένει :) συγχαρητήρια σε όλους! http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Μπραβο ρε jazzjoker! μολις ακουσα το κλιπ σου μαν. Super ηχος και ωραιες φρασεις! Ωραιο χρωματακι η τελε Wink Thanks gregg Εγώ πιστεύω πως είστε ένας κ ένας σε αυτό το θρεντ....δεν χάνω ποστ,με το που βλέπω "new" ..τρέχω να ακούσω γιατί ξέρω ότι σίγουρα κάτι κάλο με περιμένει Τα credits στο κύριο WilliamSats που το ξεκίνησε. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 επανερχομαι αμεσα..γιατι με αναψατε ρε τρελιαρηδες ! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση