pascal Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Λοιπόν...τολμώ κι' εγώ ν' ανεβάσω κάτι :) bluesy3.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 @gregg Ωραίος!! καθαρός κ str8 forward!! Gibson-ίζουσα Fender...??!!! Εχεις πολυ καλα το τριπλετ φιλ ;)μπραβο και παλι μπραβο ;) asprados και gregg μια χαρά παιδιά!...μπράβο :) σας ευχαριστω πολυ παιδια! @asprados ειναι φεντερ standard strat. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Λοιπόν...τολμώ κι' εγώ ν' ανεβάσω κάτι :) ωραιος μαν. με τι εγραψες; ερχεται και 2ο take απο μενα σε αυτο το μπακι μαλλον 8) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Lol...είπα κι' εγώ ότι δεν θα σχολιάσει κανείς ;D Gibson Les Paul Deluxe, Vox AC4 (τσιταρισμένος με τη βοήθεια attenuator). Delay kαι Reverb είναι plugins Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 κελαηδαει η les paul ;) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Keep them comin' boys! 8) Ανεβάζω ένα ακόμα μπακιτράκι σε boogie style, από τον BT King, ορμάτε του. JCN_Boogie_BT.mp3 Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Keep them comin' boys! 8) Ανεβάζω ένα ακόμα μπακιτράκι σε boogie style, από τον BT King, ορμάτε του. χαβαη boogie καλό ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 ωραιος loki, θα το τιμησω προσωπικα ;D just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
asprados Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 @pascal Εεε ντάξει... κάτι κάνεις κι εσύ βρε... ;D ;D Το Vox-ακι πρέπει να είναι ζάχαρη ε...? Θέλω κι εγώ ένα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2010 Το voxάκι για τα λεφτά του είναι...κλοπή! Δοκίμασέ το με την πρώτη ευκαιρία :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση