Jazzjoker Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Wow μάγκες. Just wow! ;) Ευχαριστώ για τα κλιπάκια, βρήκα μουσική υπόκρουση και γι'απόψε. :D Ανεβάζω κι εγώ ένα BT σε πιο funky ρυθμό. ip_funky_jt.mp3 Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Και ορίστε και η δική μου σαχλαμαρίτσα, που σκάρωσα στα γρήγορα πάνω σ'αυτό Funky_Blues_Jam_-_TGL.wma Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Και ορίστε και η δική μου σαχλαμαρίτσα, που σκάρωσα στα γρήγορα πάνω σ'αυτό Το σόλο μυρίζει ερνιμπωλίλα!!!! ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Το σόλο μυρίζει ερνιμπωλίλα!!!! Grin Προσκυνώ τα τεράστια αυτιά σου :) Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Το σόλο μυρίζει ερνιμπωλίλα!!!! ;D Σώωωωωωπα ρε Ηλία!!!! :P :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D Βρες τώρα και τον ενισχυτή αν μπορείς. :P ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Άμα βρεις ενισχυτή και μαγνήτες εγώ θα πάρω το guitar rig. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tsevos Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Και ορίστε και η δική μου σαχλαμαρίτσα, που σκάρωσα στα γρήγορα πάνω σ'αυτό παρα πολυ ωραίο..τι κιθαρουλα ειναι αν επιτρέπετε? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tsevos Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Άμα βρεις ενισχυτή και μαγνήτες εγώ θα πάρω το guitar rig. εγώ θα έλεγα να το δοκιμάσεις και το guitar rig.... πολύ καλό,ασυναγώνιστο για room play και ηχογράφηση! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2010 παρα πολυ ωραίο..τι κιθαρουλα ειναι αν επιτρέπετε? :) Εεεε, όχι και "κιθαρούλα" η κούκλα μου!! >:( :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D Την πρόδωσε ο elavd παραπάνω: http://www.noiz.gr/index.php?topic=174607.0 ;) Thanx mate. :) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση