THEOD Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Γεια σας παιδια ζήλεψα με τις ωραίες κιθαρες που γράφετε και σκέφτηκα να την ξαναπιασω μετα απο 6 μήνες που την εχω παρατήσει. ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ _AMinorAffair_NEW_TAKE.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Γεια σας παιδια ζήλεψα με τις ωραίες κιθαρες που γράφετε και σκέφτηκα να την ξαναπιασω μετα απο 6 μήνες που την εχω παρατήσει. ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ Γιατι τα παρατησες? μ αρεσε το jazzy bluesy υφος,και ο ηχος...με prs παιζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Γιατι τα παρατησες? μ αρεσε το jazzy bluesy υφος,και ο ηχος...με prs παιζεις? Tα παραίτησα γιατί μετα απο 19 χρόνια που έπαιζα κιθαρα συνειδητοποίησα οτι μου ταιριάζει το μπασο σαν οργανο στο χαρακτηρα και μελετάω κοντραμπασο :), Η κιθαρα που παιζω ειναι μια 335 του 80 σε ενα vibrolux του 70κατι με ενα boss overdrive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Παραθετω και γω ενα take στο πρωτο backing. :) blues_in_b_minor.mp3 just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 μπραβο σένα και σε ολα φυσικά τα αλλα παιδιά που εχουν ανεβάσει μουσική που παίζουν. :) :D ;) :) :D ;D ;) :D ;) :)Όλοι παίζετε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Είναι λίγο παλιά (1979) και λίγο...περίεργη!..(εμφανισιακά τουλάχιστον)... ;D :o Ωραίο κομμάτι (κιθάρα), που τη βρήκες τη θεά? Πολύ καλός ήχος, για πες μια και δεν είναι guitar rig, τι είναι? Και φυσικά μ@μώ τις μελωδίες. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tsevos Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Παραθετω και γω ενα take στο πρωτο backing. :) Μπραβο φιλε μου πολυ καλο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Παπαπαπα ηχος η SG killer. Οχι οτι εκαναν τα δαχτυλα τιποτα βεβαιως βεβαιως...καθαρα θεμα κιθαρας ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Δεν άντεξα εγραψα αλλο ενα με μια αρχαια fender mustang που εχω (μου βγάλε την παναγία μέχρι να την κουρδίσω :P) καλή ακρόαση blues_funk_master1.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2010 thanks... ;) Όσο για την guild s-300... Την κιθάρα αυτή την έχω απο τις αρχές της δεκαετίας του '90 και την είχα αποκτήσει (μου είχε προσφερθεί ως δώρο μάλιστα) απο φίλο μουσικό ο οποίος την είχε βρει να κάθεται ξεχασμένη σε κάποια βιτρίνα μεταχειρισμένων οργάνων. Δεν θυμάμαι που ακριβώς... Πάντως αν κρίνω απο την όλη φθορά που είχε τότε (ειδικά στα τάστα) υποθέτω οτι έχει δουλέψει πολύ στη ζωή της και μάλλον είχε φάει τη νύχτα με το κουτάλι, ίσως και την ελληνική ύπαιθρο!.. ;) Προσφάτως τις έβαλα seth lovers...(φόραγε κάποιους παλιούς prs εδω και 15 χρόνια..) Το κλιπ είναι γραμμένο με ένα Sennheiser MD 421 στο καθαρό κανάλι του mesa/boogie dc-3 (με το OCD). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση