operator Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Μπορει να μου πι καπιοσ εαν συμφερι να ασχολιθισ με ενα guitar softwere για live και γιατι οχι??? http://ioannidisandreas.bandcamp.com/album/simplicity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Γνώμη δικιά μου είναι ότι (βάση της εμπειρίας μου στα μαγαζιά της Αθήνας που έχω παίξει) με ένα software σαν το guitar rig ή το pod farm και ένα δικό σου μόνιτορ (για να μην πρήζεις τον ηχολήπτη ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ) θα έχεις ίσως ΠΟΛΥ καλύτερο ήχο από ότι με ενισχυτή κλπ... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Συμφωνώ απολύτως. Αλλά ας σημειώσουμε ότι για να βγάλεις αυτόν τον καλό ήχο πρέπει να ρίξεις διάβασμα για το πρόγραμμα, την λογική των εφφέ κτλ. Με άλλα λόγια πρέπει να κατέχεις ένα minimum τεχνικών γνώσεων. Το λέω διότι δεν είναι αυτονόητο ότι όλοι έχουν όρεξη να ασχοληθούν με όλα αυτά. Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Συμφωνώ αρκεί να έχεις κάποιο midi foot controller ή το kontrol edition να μπορείς να λαϊβάρεις σαν άνθρωπος και να ελέγχεις τα εφέ σου. Προσωπικά για ευκολία και peace of mind θα πήγαινα σε υλοποίηση τύπου pod x3 live. Λιγότερες δυνατότητες αλλά μεγαλύτερη ευκολία και αυτονομία ΙΜΗΟ. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
operator Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Αρα σε πιοτιτα ιχου δεν πασχι σε τιποτα http://ioannidisandreas.bandcamp.com/album/simplicity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Μπορείς να κάνεις ενα δοκιμαστικό σε κάποιο στούντιο με το λάπτοπ σου να συνδεθείς με το PA μέσα απ'την κονσόλα και να ακούσεις για να κρίνεις αν σου κάνει. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2010 Το ζήτημα είναι ακριβώς με τι PA θα το χρησιμοποιείς. Το μόνο πράγμα που με χαλάει όταν χρησιμοποιώ το GR είναι τα μόνιτορς από τα οποία το ακούω. Αυτό όμως είναι κάτι που λύνεται (με σωστό PA). Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2010 Και αν δεν θελεις να κουβαλας λαπτοπ και καρτες ηχου, περνεις και ενα VST-player και το φορτωνεις εκει και ολα οκ. Αλλα αν σκασεις λευτα για να παιζεις σοφτγουεαρ, βαλε το revalver που εχει πολυ πιο φυσικο ηχο και πολλες περισοτερες παραμετρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2010 Αρα σε πιοτιτα ιχου δεν πασχι σε τιποτα Απο τη στιγμη που ΑΥΤΟΣ http://www.johnmclaughlin.com/ παιζει μονο με laptop & software δεν νομιζω κανεις απο εμας να μπορει σοβαρα να ισχυρισθει οτι τα software δεν "παιζουν"... ;D & δεν εχουν "ποιοτητα" ηχου... απλα μη περιμενεις να "γουσταρεις" εσυ (δηλ.πανω στη σκηνη) οσο θα γουσταρει ο κοσμος που θα ακουει απο το ΡΑ (αν βεβαια το ΡΑ ειναι καλο και ο ηχοληπτης καλος) . Την "αισθηση" και τα κολπακια (feedback κτλ) του ενισχυτη δεν θα τα εχεις. Απο την αλλη αν εχεις ενα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ μονιτορ και καλο ηχοληπτη μπορει και να γουσταρεις... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
moutzaheadin Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2010 Αφηστε Software και προγραμματα!! Κιθαρα και ενισχυτης μπορουν να κανουν θαυματα! ειπα να ρημαρω λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση